@Meun
- 2017
mooie ruime plaatsen met uitzicht op zee onder de vuurtoren. uitstekend en schoon sanitair met ruime douches (wel met munten). wel snel vol dus reserveren is beter. Vriendelijke ontvangst en receptoren tot 22.00
kleinschalige camping met prachtig sanitair gebouw telefonisch contact met de beheerder en code gekregen en zelf plekje gezocht. dichtbij de snelweg E45
prima camping voor 1 of 2 nachten. sanitair voldoet en is schoon. is door de leuke plek met strandje een prima plek om paar dagen te verblijven. water van de rivier is helder en schoon. door de bomen goede schaduwplek
mooie plek aan het meer. sanitairgebouw kan beter en dan voornamelijk het 1 e. het andere gebouw is prima en goed verzorgd. eigenaar heel gastvrij en met leuk restaurant bij het meer. vroeg s morgens of er ergens brood te kopen was. werd er een zak voor mij opengehouden en hier pak maar. een eigen gebakken brood. super
super verzorgde plek. ondanks niet gereserveerd vriendelijk en gastvrij ontvangen. er was voor ons nog plek voor 1 nacht. door het feest in de stad was het druk. bij de kathedraal geweest in de avond was echt de moeite waard
het is een prima camping met mooie sanitair gebouwen en super schoon. leuk zwembad vriendelijk ontvangen en we konden zelf een plek uitzoeken op een camping die er heel natuurlijk uitziet. we zijn en bij het meer even rond geweest. zijn hier 1 nacht gebleven
uitstekende plek, zeer schoon en perfect onderhouden. Dicht bij centrum en treinstation. Dagje Kopenhagen is prima te doen. Vriendelijke eigenaars met hart voor hun camping. we komen zeker nog eens terug
mooie locatie. schoon sanitair en grote plekken met uitzicht op boerenland en een brede sloot. goede prijs kwaliteit verhouding ligt centraal om mooi te fietsen rondom de vecht
fijne minicamping met veel extra’s en oog voor detail. Vriendelijke eigenaren. mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Komen zeker nog een keer terug. fam. Meun & fam. ten Napel
Dichtbij strand, vriendelijke ontvangst. nadeel dat de receptie van 13 tot 15 uur dicht is. sanitair is wat minder schoon maar al met al een leuke plek om dingen te bekijken en het strand te bezoeken
mooie camping. schoon sanitair. ligging voor fietsen naar de kust wat minder. vriendelijke ontvangst ondanks oudere man😉 mochten picknick tafel niet verplaatsen in schaduw
Mooie kleine camping met goed sanitair en ruime plekken. Op fietsafstand van strand en duin
Door de plek net achter de duinen heeft het een pluspunt. Je loopt zo naar het strand. Omgeving is prachtig om te fietsen. Heel open camping op plateau. Sanitair is heel goed.
Gezellige camping met veel vaste plekken. Op fiets en loop afstand duinen en strand en havens. Vriendelijke eigenaren en schoon sanitair. Nadeel is wel de beperkte openingstijden van receptie en winkeltje. Hier dus ook je muntjes kopen
Mooie camping bij de Kaagerplassen. Ruime plekken en mooi sanitair. Toegangsweg door het dorp is wat smal maar goed te doen
kleine camping, vriendelijke behulpzame uitbaters. Schoon sanitair de badkamer helemaal voor jezelf. Ligt aan drukke weg maar voor ons niet hinderlijk. Goede plek voor naar Gardameer en omliggende dorpjes. Wel wat steile hellingen voor de fiets
Vriendelijke gemoedelijke ontvangst. Eenvoudig maar schoon sanitair. WiFi niet echt goed. Goede uitvalsbasis om te fietsen langs de Rein en bij de Lorelei. Echt goed gegeten voor een kleine prijs. Al met al een prima plek
Prima camping. Ook voor meerdere dagen. Goede uitval voor fietsen en bezoeken parken. Vriendelijke ontvangst en origineel sanitair gebouw. Klein minpuntje voor ons persoonlijk is dat doucheruimte man/vrouw gezamenlijk is
Vriendelijke behulpzaam personeel. Mooie plekken en schone sanitair gebouwen. Goede plek voor gezinnen met kinderen. Goed restaurant en zeker zeer kind vriendelijk. Komen zeker nog een keer terug