@Milus

Lid van Campercontact sinds 2020

Ze hebben een kampeerterrein, ATV-ritten, een zwembad, een winkel met basisproducten, mango's, avocado's, sportvelden, honingbijen, tilapia, wijnen en pisco's... goede wifi, badkamers met warme douches, water Drinkbaar, maakt waterverversing mogelijk, 220v elektriciteit.

€ 18 / dag (incl. Electr), vertrek om 12.00 uur, € 7 om te vertrekken om 21.00 uur. € 2 toeristenbelasting persoon / nacht. € 1 douche, € 3 droger, € 3 wasmachine. Goed gelegen, met de tram naar het TERMINI station 10 minuten en vervolgens met de metro naar het Colosseum (€ 1,5, geïntegreerd ticket van 100 minuten). Er is drinkwater. De eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam. Winkel voor campingartikelen in hetzelfde gebied. Supermarkt op 100 meter.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ideaal om Venetië te bezoeken. € 18/24 uur voor AC + 4 personen, electr 4 €, wasmachine € 5 (groot), droger € 2/20 min. Gratis douche met warm water. Schone badkamers. Bus of tram, € 3 retour. Beter is om € 20 te betalen voor het 24-uurskaartje voor alle soorten vervoer, inclusief vaporetto, om de eilanden Venetië, Murano, Burano en Torcello te bezoeken. Overal in Venetië zijn er muggen in de nacht.