@Mithos78

Lid van Campercontact sinds 2020

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Rustige omgeving met schommels, eetgedeelte en nabij het centrum.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer vriendelijk, alle diensten, buslijn (390) bij de ingang om Granada te bezoeken. Uitstekende plek!

Een kleine jachthaven aangepast voor AC, de percelen zijn breed en we hebben het voorschot kunnen zetten en tafels en stoelen kunnen verwijderen. Als de receptie bij aankomst al is gesloten, moet u via een zijdeur naar binnen gaan en het verblijf betalen. U krijgt een label met de vertrekdatum. zet het in zicht, in de ochtend inspecteren ze. Het geeft je de mogelijkheid om een kaart te kopen voor € 5 met € 3 erop.

Het ligt op 500 meter van het meer, maar vanaf het terrein is het niet direct aan de kust. 2 km van het centrum. Afmetingen van de juiste kavels, hoewel elektriciteitspunten ver in een aantal percelen liggen en je soms moet oversteken. Sommige zijn gearceerd Dispione van water, elektriciteit en wasserij. Rustige plaats

Sitecode: 22048

Rustige omgeving, in de buurt van een park voor kinderen. € 9 / 24u, het kan meerdere dagen zijn. sommige pleinen te steil en zonder de stopcontact in de buurt. Trouwens, je hebt een speciale opname nodig, zoals degene die in de camper komt. Normale stekkers hebben dit niet. adapter is nodig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Perfecte plek om Toledo te bezoeken. rustig 's nachts en met voldoende campers bij elkaar maar niet gestoord.

De prachtige plek, hoewel het niet geasfalteerd is en enigszins verwaarloosd is, komen er 's nachts campers aan en is het erg stil. In de schemering vult het met mensen om de zonsondergang te kijken.

Zeer ruime parkeergelegenheid om het strand van de kathedralen te bezoeken. Overdag is het vol met auto's in de nacht van campers. Zeer stil

In het gebied zelf hebben we niet geslapen omdat het erg geneigd is en er zijn enkele tracks met jonge mensen die, zonder zich zorgen te maken, lawaai maken. We hebben slechts 100 meter geslapen samen met andere caravans, het is vlak en erg stil. Ik heb de exacte locatie opgegeven: Rúa Buxo Rúa Buxo, 15895 Ames, A Coruña https://goo.gl/maps/vXKdQqpjdpz

Moeilijk toegankelijk en te verborgen. Er was niemand en we zijn naar een ander gegaan.

Het is een camping op een prachtige plek. Voor campers is het een beetje ingewikkeld, omdat de vlakke plaatsen bijna allemaal bezet zijn door permanente caravans. De weekenden zijn overvuld en het meer wordt gigantisch en alles in het algemeen. Tijdens de week, tenminste in juli, is het een rustige plek en ideaal om een ​​paar nachten door te brengen.

Gefeliciteerd en bedankt Zamora voor een gebied met deze kenmerken. Perfect om met kinderen te gaan en te genieten van het bezoek aan Zamora. Hopelijk maken we een passend en respectvol gebruik zodat andere steden worden aangemoedigd om iets soortgelijks te doen.

Gemengde parkeergelegenheid. Naast het politiebureau. Met beveiligingscamera's in de buurt. We hebben ons heel veilig gevoeld. Stil 's nachts. Zonder schaduwen Perfect om een ​​paar dagen door te brengen om deze prachtige middeleeuwse stad te bezoeken.

Rustig en groot gebied om te rusten. Het heeft ook alle diensten. Het kasteel van de stad is een bezoek waard, vanwege de opvallende en opvallende restauratie. De prijs is redelijk en de gids onverslaanbaar.

Zeer schoon en stil. Mooi dorp

Het gebied is een onverharde openbare parkeerplaats die niet exclusief is gereserveerd voor cutocaravanas (er kunnen privéauto's zijn, maar ik denk niet dat er op enig moment een probleem is om te parkeren). Het heeft basisdiensten die worden uitgevoerd. Bosrijke omgeving naast de hoofdweg. De stad ligt op 500 meter afstand en het is interessant om te bezoeken: - het hoofdplein - de straten van Juderia die naar het kasteel leiden. - het bezoek aan het kasteel (in renovatie) Rondleidingen worden in het weekend gemaakt. - rondleiding over de route van de kluizen In de omgeving van Ayora kun je gaan kijken naar: - de Iberische stad Castellar de la Meca - de grotschilderingen van het schildpad van Tortosillas.