@MvdHcamper2020
- 2022
prachtige camperplaats, in de haven. qrcode scannen en klaar
De perfecte overnachting na onze nachtovertocht vanuit Hirsthals naar Kristiansand. Er stonden nog een paar andere campers en het voelde veilig. Verder geen voorzieningen. Wel was het erg moeilijk om het te vinden om 03.00 uur ‘s nachts omdat er geen verlichting is. Ik heb daarom een foto toegevoegd met de route die je kan volgen (roze lijn) op bij de grindplaats te komen.
helaas, 10 april en nog gesloten
nieuwe CP, ziet er erg mooi uit. 15 euro incl. stroom, toilet, douche en schoon en grijs water. picknik en binnenruimte is er ook!
we hebben er overnacht en savonds gestaan maar is erg duur we waren 67 euro kwijt voor een nachtje als je een andere plek kan vinden doe het dan
fantastische plek, schoon en ruim sanitair!! vriendelijke ontvangst. je betaalt 35 euro per 24 uur met wandeluitgang aan het gardameer, waar vind je dat nog. riva del garda is via een fietspad te bereiken, 2 km. we komen hier zeker terug!!!!
Wat een prachtige plek aan het water en wat ruim! We hebbben er echt genoten. Je kunt je, als je dat wilt, storen aan de autoweg of af en toe een trein maar dat hebben wij zeker niet gedaan. Wij kunnen deze plek zeker aanbevelen. En de actuele prijs voor camper met 2 personen is 210 kr daar komt evt 70kr voor electrisch bij. Douche Munt kost 20kr!
Een hele mooie camperplek in de 'tuin' van de beheerders. Alleen met Lis gesproken, erg aardige dame. Ook ideaal wanneer je op doorreis bent. Vanaf de hoofdweg een prachtige kronkelige weg, laatste stukje een gravel pad. We gaan hier zeker nog eens naar toe. Prijs 12 euro!