@MvdVegt
- 2021
officieel plek voor 22 campers. Zo rond 18:00 uur stonden er 30. Overal campers tussen gepropt. Een systeem zo moeten aangeven vol, maar voor de camping is dit dus blijkbaar een verdienmodel. Maar goed het is voor velen een mooie tussenstop voor de boot en sta je hier toch maar 1 nacht.
o sterren. Ga vooral niet aan de bomen kant staan want dan rijden er 's avonds auto's langs voor restaurant. Bovendien. moet je overal apart voor betalen.
Op zich aardige camping met ruime plaatsen. Maar LET op; plekken boven op het terras met uitzicht of beneden met uitzicht op het water zijn ruim 2 1/2 keer duurder. Dit wordt niet gemeld maar zie je pas na afrekenen.
Goed verzorgde camperplaats op een prachtige plek. Leuk ontvangst met voor elke camper en infomap. Komen zeker een keer terug.
Wij hebben hier 2 nachten prima gestaan. Meteen asn het begin ba het waterloospunt het gras opgereden en toen stonden wij heerlijk in de schaduw. Wel jammer dat wij met dat hele warme weer pas vlak voor dat wij weggingen en steiger met een trap ontdekten. Douches zijn i.d.d. erg ver van de camperplekken vandaan. Voor ons geen probleem want dan douchen wij in de camper. Maar suggestie voor beheer: plaats een douche unitbij de werkloods.
Echt een 'pareltje'. Vriendelijke ontvangst een vrijwilliger van demW.S.V. die in het huis ernaast woont. Mooie plek met uitzicht op het water. Lekker kleinschalige, snel even praatje met andere camperaars. Twee nachten geweest en wij gaan zeker nog een keer terug.
Wat een heerlijke camperplaats metveen prachtig uitzicht op de Waddendijk. Aardige beheerder, maar verder ook mogelijk om te komen en gaan en geld in enveloppe. Enig minpuntje is de watervoorziening voor drinkwater en en de grijswater lozing is zo gesitueerd dat die niet voor ieder type camper handig is.
Wij hebben hier op 19 en 20/8 gestaan. Wat een prachtige camperplaats. Alles aanwezig en het nieuwe sanitair ziet er echt geweldig uit. Leuke plek als je iets met water en bootjes hebt. Komen volgend jaar zeker terug maar dan neem ik de sup mee.
Vorige week 2 nachten op deze camperplek gestaan. Prima plek, sanitair schoon. Misschien wat weinig maar ach 'camperaars' hebben toch alles zelf bij zich. Aardige beheerdster die meedenkt. Wij kregen familie op bezoek waar wij mee wilden B.B.Q. en maar wij stonden daarvoor iets te veel op de wind. Geen enkel probleem om anders te gaan staan zodat minder last van wind. Gewoon een top plek.
Prachtige camping met hele mooie, ruime plekken. Aardige beheerders die zelf stukje extra service bieden. Wij stonden zo'n 8 km verder met pech aan onze honden fietskar.. Man terug om Camper te halen en hij kwam terug met de beheerder in zijn auto. helemaal top opgelost. Uit eten gaan in de brasserie is ook een aanrader. Wij komen zeker terug.
Prima doorreiscamping. Bij aankomst zo tegen 15:00 was de receptie dicht tot 16:00 uur. Echter de vriendelijk beheerder deed het hek open en liet ons binnen en wees ons een plek. Dit deed ze daarna nog een keer of 5. Het vreemde was echter dat de camping daarna zo rond half 5 vol was, terwijl er volgens ons nog plek genoeg. Douche is echt slecht en wij hebben geen losplek voor vuilwater gevonden. Wij betaalde 18,99 voor camper, 2 pp en 1 hond.
Wat er uitziet als een prachtige camperplaats, werd asn het eind van de middag ruw verstoord door meer dan luidruchtige bewoners van de omliggende huizen. wij stonden asn het eind bik het fietspad en nieuwbouw wijkje. Daar ging zo rond ern uur of de.muzuekbox luid asn.
Een geweldige camping. Mooie plekken en alle voorzieningen aanwezig. Bij aankomst op een donderdag begonnen wij met 2 nachten. De volgende dag wilde wij bijboeken t/m zondag omdat het zo'n mooie plek is. Dat kon in eerste instantie alleen t/m zaterdag, met beloofde dar het zondag ook nog wel zou lukken. Dar was ook wel zo maar toen moesten wij even verkassen. Geen probleem want toen gingen wij can plek 7 naar 13 en dit was een veel bredere plek.
Hoewel wij er een paar dagen prima hebben gestaan, toch een kritische noot. De lyrische berichten van sommige zijn wat overtekend. Als je op tijd bent, heb je kans op een goede plek. Anders sta je wel erg op het grind. Overigens was de douche en teleurstelling. Steenkoud. Ik heb er 2 keer vriendelijk iets van gezegd maar daar werd wat geïrriteerd op gereageerd en er is vervolgens niets mee gedaan.
Op zich prima plek voor 1 a 2 nachtjes. Het was een verademing om bij bellen te horen dat er niet kan worden gereserveerd. Echter bij aankomst blijkt dat er op veel (te veel) plaatsen pionnetjes en/of tafels en stoelen stonden. Na even werd duidelijk dat Duitse Campergasten dus allerlei plekken voor hun vrienden reserveerde. Ik vind dat dit niet kan en dat beheer hier wat aan moet doen. Verder is het sani-station inderdaad wat te ver weg.
Een vreselijke plek. Wij gingen er vanmiddag noodgedwongen heen i.v.m. feit dat wij problemen hadden met camper. Wij stonden er net een het was een gaan en komen van vage hangjongeren met auto's, blikjes bier, en herrie. Zelfs al zou ik geld toe hebben gekregen, waren wij daar niet gebleven. Gelukkig werden wij vriendelijk ontvangen bij een mini camping in de buurt. Zelfs 1 ster is nog te veel eer.