@Onsavontuur
We zijn vandaag op deze camperplek bij toeval beland. Een mooie plek zo 8km van de snelweg, dus heel erg stil en rustig. Het ontvangst was zeer vriendelijk en omdat we aankwamen rond etenstijd, zijn we gelijk in het mooie restaurant gaan eten. Bij het afrekenen kregen we te horen dat de camperplek gratis was omdat we er hadden gegeten. Dat staat nergens, maar wel leuk om te weten. De sanitair voorzieningen zijn prima te noemen en schoon.
De route naar deze cp is al een feest op zich. Prachtig gelegen in het landelijke Hengelo. Bij de slagboom werden al hartelijk ontvangen en gelijk voelde het goed om hier te zijn. Alles werd uitgelegd waar je wat kan vinden. Keurige sanitair gebouw waar de toiletten en douchen zijn. Wel zorgen dat je een paar losse euromunten bij je hebt. Zeer ruime plekken waar je camper op verharde stoken staan. Zelf sta je op gras. Een aanrader.
1 nachtje vorige week geweest, maar wat een mooi en rustig plekje. Voor ons de 1e keer met eigen camper op stap, maar dat hebben we prima uitgeprobeerd daar. Ruime nette verharde plaatsen, waarvan sommige onder de bomen. In de avond nog een praatje gemaakt met de eigenaren, voelde positief en goed. Klein minpuntje vonden wij dat er maar 1 toilet/douche aanwezig was. In het najaar komen we zeker terug. Dirk en Ada
Helaas is deze camperplaats sinds 2022 gesloten. Eigenaresse kwam naar ons toe om te vertellen dat ze heerlijk met pensioen zijn. Slecht is natuurlijk niet de juiste benaming.
Sitecode: 20155
Na een lange rit uit Nederland , komen we op deze plek aan. ziet er erg mooi uit, maar gesloten. Op de contact gegevens staat dat de camping vanaf 1 april t/m 31 okt open is. Gebeld maar kreeg een antwoord apparaat 😔 Dus eerst bellen voordat je daar naar toe rijd.
Volgens de gegevens zijn ze open op 31 maart t/m 30 sept. Wij waren er op 21 april gesloten, niemand aanwezig. Gebeld werd niet opgenomen. Erg jammer, ziet er wel leuk uit. Zou eerst bellen voordat je er heen rijd😁
De ontvangt was hartelijk en niets mis mee. De locatie is zeer moeilijk te vinden. We stonden aan de verkeerde kant van de spoorbaan. Via Google maps hebben we uiteindelijk toch gevonden. Water geen probleem. Vuilwater en toiletbox ging niet. De volgende morgen zouden we gaan douchen in het gebouw van de roeivereniging, we hadden daar een sleutel van gekregen. Maar het water bleef koud onder de douche 😧 Dat voor €27 per nacht is niet oke😔
Prima locatie, weg van de doorgaande weg. Lekker rustig. Stroom, douche, toilet. Alles is aanwezig. Lekker ruim. Hele vriendelijke eigenaren. Om hier een overnachting te plannen, helemaal goed. We waren op doorreis naar het noorden.