@Oppad2021
- 2021
Stonden hier 4 nachten begin Augustus. Heerlijke plek om van daaruit een paar dagen in Praag te zijn. Een Lidl bij het metrostation waar je na een dag in de stad eenvoudig je boodschappen mee kunt nemen. erg vriendelijke en behulpzame ontvangst. Ook mogelijke om gekoelde drankjes op de plek te halen. voor een aantal plekken is een extra lange kabel voor de stroom nodig. We komen zeker wel weer eens terug; Praag is prachtig!
Stonden hier 3 nachten begin augustus. Vriendelijk ontvangst. Op de fiets via fietspad naar Meissen, leuke stad. Goed sanitair. Stonden op een premium plek. Parkachtig aangelegd, met oog voor details (straatlantaarns).
Verbleven hier twee nachten in de eerste week augustus. Rustige plek, naast een mooie zwembad. Met de fiets naar Drei Annen Hohne goed te doen. eerste week in augustus is er altijd een groot festival, maar hebben er weinig last van gehad.
verbleven hier eind juli 5 nachten. hadden vooraf gereserveerd, maar was niet nodig. ruime plekken en goed sanitair. jammer dat je alleen bij het natuurzwembad kunt zwemmen en je niet zelf met een bootje of sup het meer op kunt. in de directe omgeving niet veel te doen. wel prima fietspaden.
lieflijke camping met gevarieerde plekken. wij konden zelf aangeven op welke plek we wilden staan. aan het hek met uitzicht op de wijngaarden, in de herfst mooi goudgeel gekleurd. dorpje is echt de moeite waard.
Niets toe te voegen aan de andere opmerkingen. de douche was een ‘badkamer’ zo groot. de sauna was ook erg lux. De prijs van 35 € in het naseizoen misschien wat aan de hoge kant.
gedeelte van de algemene parkeerplaats. ligging goed: dichtbij de burcht. stonden er op zaterdag, begin van de middag al vol. elektriciteit- paal defect. andere deden het nog wel. rustige plek. 1 goede ruime douche. 15 min voor 1€ (te lang, dan moet je lang wachten). waren vroeg op dus hoeven niet te wachten.
Sitecode: 19291
mooie plek. bio-winkeltje goed assortiment, hebben er lekkere dingen gehaald. mooie wandeling naar het meer (bronwater) gemaakt. zeker een plek om te onthouden.
Hier gestaan omdat het de enige camping in de buurt is die in februari open is. slecht onderhouden sanitair. wel warme douche. maar een paar kampeerplekken, verder allemaal vaste ‘huisjes/stacaravans’. aangrenzend een park waar je even kunt wandelen. te ver van Nîmes om er heen te lopen. bushalte naast de camping.
grote camping met ruime plekken voor campers. direct aan zee. via wandelboulevard in 15 minuten wandelen in het centrum. weinig schaduw en beschutting voor wind. wij stonden hier in februari.