• Camperlocaties

@Osteelcamper

Ja
2016

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Dit is onze derde keer hier. We combineren ons verblijf altijd met een bezoek aan de visgroothandel in Sluis. Een uitstekende camping met redelijke prijzen en zeer vriendelijke eigenaren. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de plaatsen zijn ruim. Een goed startpunt voor alle richtingen, of het nu naar de kust, het binnenland of naar België is. We komen zeker terug als we in de buurt zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ik zou deze plek eigenlijk een goede beoordeling willen geven. Maar hier blijkt weer dat caravans en stacaravans iets heel anders zijn. Wij voelden ons enorm gestoord door Engelse “medekampeerders” in de caravan die vanaf het begin geen rekening hielden met andere huisgenoten. Lawaai van 's ochtends tot 's avonds. Daarom zijn we maar één dag gebleven. Andere mensen hebben ook vakantie en willen daar misschien ook van genieten

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wij hebben hier twee heerlijke dagen gehad waar we enorm van hebben genoten. Zeer mooie kampeerplaats met douche en elektriciteit indien nodig. Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Café am Platz is in het weekend geopend. Heel bijzondere dank aan Janneke en Jan voor de bijzondere gastvrijheid. Wanneer wij in de buurt zijn komen wij hier zeker nog eens terug. Bedankt voor alles, Heiko en Sabine

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Zeer leuke minicamping. Prima sanitair, water, elektra en riolering ter plaatse en slechts 2 km van het mooie stadje Sluis. Prijs zou iets lager kunnen, maar is nog steeds ok voor Zeeuwse omstandigheden. We voelden ons zeer op ons gemak bij de vriendelijke uitbaters en zouden graag terugkomen als we weer in de buurt waren.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Zeer mooie camperplaats. In- en uitstappen is straks mogelijk via een automatisch systeem. Elektriciteit kan dan bijbetaald worden. Douches en toiletten aanwezig evenals appartementen en woonvaten, maar deze bevinden zich grotendeels in een aparte ruimte. Stadskanaal is te voet binnen 20 minuten te bereiken. Uitgangspunt voor zeer mooie fietstochten. Wij komen graag terug. Wij adviseren

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Zeer goede plek als je op doorreis bent, voetbal wilt kijken of gewoon Bremen wilt bezoeken. Anders is de indeling van de stacaravans hier behoorlijk chaotisch. We staan volledig geparkeerd en zouden in geval van nood niet kunnen vertrekken. Natuurlijk rijst de vraag of dit überhaupt is toegestaan en hoe de exploitant er überhaupt goedkeuring voor heeft gekregen. Verder is het hier erg rustig en ongelooflijk centraal gelegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een absolute schande. Je zou de 12 euro voor niets nog kunnen verdragen, maar deze oplichting betekent eigenlijk: we willen je hier niet, maar als je hier nog staat, halen we je eruit. Ik kan alleen maar in beroep gaan: boycotten. Helaas.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer mooi gelegen parkeerplaats op een oude maar prachtig verbouwde boerderij. Stadje op slechts 10 minuten loopafstand waar alles aanwezig is. Zeer mooi stadscentrum. Mooie nieuwe wasplaats. Staanplaatsen op grind. Daarom ook ideaal in de regen. Prachtig aangelegd terras waar u kunt zitten en kletsen. Kortom, zeer succesvol. Zeer aardige exploitant. We komen graag terug als we hier weer in de buurt zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Sitecode: 101912

Zeer aardige telefoniste. In- en uitchecken via de automaten. Stroom kan worden opgeladen via de slagboomkaart. Het resterende bedrag kan worden teruggeboekt. Verder erg mooie en voldoende grote plaatsen. Douches en toiletten erg schoon. Goed uitgangspunt voor mooie fietstochten. We komen graag terug

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Uitstekende parkeerplaats in de directe omgeving van een "klein" kasteel, dat samen met de eigenaar van de parkeerplaats kan worden bezocht.Het bijzondere: het kasteel is door één persoon gebouwd. Hele aardige uitbaters die alles mogelijk maken omdat ze ook kampeerders zijn. Voor het overige zeer verzorgde staanplaatsen en al het andere is aanwezig. Zeer geschikt voor fietstochten. Voor mij een van de beste pitches die ik heb gezien.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Gevaar! De camping is sinds 22 oktober gesloten en wordt gesloopt. Ook het naastgelegen buitenzwembad wordt gesloopt voor uitbreiding en daarna herbouwd. Vanaf 2024 wordt de camping weer geëxploiteerd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer mooie en schone camperplaats. Schrijf je in bij de ijssalon die bij de Camperplaats hoort. Douches en alle andere faciliteiten zeer schoon. Grote staanplaatsen. Hele aardige operators die op vrijdag een kampvuur aansteken. Alle supermarkten in de buurt. We komen graag terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prima verzorgde en schone camperplaats. Super havenmeester die alles mogelijk maakt als het even kan. Camperplaats midden in de stad waar tal van restaurants (zelfs een Griekse) en winkels zijn. Ook mooie fietstochten zijn inbegrepen. We komen graag nog een keer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zo hoort een parkeerplaats te zijn. Rustige en landelijke ligging. Echter, op minder dan 3 km afstand van eten en winkelen. Uitstekende Ver-u. Afvalverwijdering, zeer goed onderhouden en grote plaatsen inclusief elektriciteit. Dat er geen toiletten of wasgelegenheid zijn stoort ons allerminst. In de meeste gevallen heb je dat aan boord. Grenzend aan een zweefvliegveld. Er is dus veel te zien tijdens het seizoen. We komen terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer mooie, moderne en schone parkeerplaats in het zeer rustige Appelscha. Kortom: prima registratiesysteem, prima douches en sanitair, prima staanplaatsen, Terrasjes en snackbars in de directe omgeving. eigenaar erg aardig. Als we in de buurt zijn, komen we altijd graag terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer mooie staanplaats direct aan het water. Douches, toiletten allemaal erg schoon. Riolering, zoet water, elektriciteit...... alles is aanwezig. Goed uitgangspunt voor mooie fietstochten. Supermarkt in de buurt. Wij vinden 20 euro redelijk en niet te duur. Boekingssysteem werkt ook erg goed. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer mooie pitch. Landelijk gelegen maar toch binnen 10 minuten fietsen supermarkten ed. Douche, toilet, elektra en nog veel meer. Zeer nette en ruime plaatsen. Ontzettend aardige eigenaren. We zouden graag terugkomen en kijken uit naar ons volgende bezoek.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer mooi gelegen parkeerplaats met zicht op de jachthaven. De individuele parkeerplaatsen zijn voldoende gedimensioneerd. Sanitair topje, vuil water, toilet, douches ook top. Elektriciteit extra 2 euro per kWh. Wij denken oké. Alleen de wifi kan beter. Helaas is er geen receptie meer op de achterste plaatsen. Geweldig startpunt voor fietstochten of wandelingen rond de zee of ergens anders. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer mooi gelegen en grote parkeerplaats. Zeer aardige exploitant. Douches, toiletten, chemische toiletten, zoet water/afvalwater en WiFi aanwezig. Uitstekend geschikt voor fietstochten naar Emmen, Borger, Musselkanaal, etc. Zeer grote plaatsen zonder specifieke opstelling om te staan. Prima voor een weekend maar ook om 1 week te staan. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer mooi gelegen parkeerplaats nabij Bellingwolde. Douches en toiletten zijn aanwezig.Elektriciteit wordt extra betaald (3 euro per dag), wat ik persoonlijk goed vind, aangezien we geen elektriciteit nodig hebben. Op deze manier wordt er geen elektriciteit verspild aan airconditioningsystemen die de hele dag draaien. Dus iedereen betaalt ervoor. Supermarkt in de buurt, prima staanplaatsen en hele aardige uitbaters. Goed uitgangspunt voor mooie fietstochten. We komen graag terug

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Leuke ontvangst. Alle faciliteiten zoals wifi, meerdere watertappunten, grijs water en elektriciteit zijn op alle plaatsen aanwezig. Alle winkelvoorzieningen in Raalte, op 5 minuten afstand. Aardige operators, geweldige standplaatsen. Wat wil je nog meer? We komen graag terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer mooi gelegen parkeerplaats voor 11 Womos. Alles, zoals chemisch toilet, toilet, douche, afvalwater is aanwezig. Je staat op gravel met een klein grasveldje ervoor. Helaas is dit momenteel erg laag na dagen van hevige regen. Dus dat is geen minpunt. Rustig, klein dorpje met supermarkt, slager in de directe omgeving. We kunnen graag weer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Sauberer u. toller Stellplatz in netter Umgebung. Supermarkt zu Fuss erreichbar u. mit dem Fahrrad ist man auch in 15 Minuten in der City. Frischwasser u. Abwasser am Platz. Wegen fehlender Toiletten of anderen Dingen noch schimpft, soll seinen Camper verkaufen en ins Hotel gehen. Wir haben doch alles u. Het is echter een vrijgevige ervaring, die een eigenwaarde heeft met de Camper op de Nutze-machine. Dieser Platz is zeer schoon en zal komen wieder

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij vonden deze camperplaats erg fijn. Je kunt de geluiden aan de overkant van de straat horen, maar het plein ligt in de buurt van een industrieel gebied. Bovendien wordt er 's nachts of in het weekend niet gewerkt. Maar je hebt loopafstand naar het midden van de stad, waar alles is. Toiletten en sanitair en uitzicht op de haven zijn top. Zeer aardige tuinman. Wat wil je nog meer? We komen graag terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zeer mooi aangelegde camperplaats met kinderboerderij en Pluktuin. Douche en toilet ondergebracht in een klein huisje. Kon echt een kleine update gebruiken, maar was helemaal OK tijdens ons verblijf. Geweldige fietstochten mogelijk dankzij een uniek mooie omgeving met veel water. Het was onze eerste keer in Zuid-Holland en we vonden het geweldig. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug naar deze parkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vandaag aangekomen en heel netjes ontvangen. De parkeerplaats wordt door de beheerders met de grootste zorg beheerd en je kunt direct zien dat er veel hart en ziel in is gestoken. Sanitair geweldig, parkeerplaatsen op gazon of op steen zeer goed onderhouden, operator geweldig, stad op loopafstand. dus wat wil je nog meer? We komen graag terug. Zo geweldige plek

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zeer fijne ontvangst. Het veld is nieuw en heeft alles wat je nodig hebt. We komen graag terug