@POTREAU
- Vrienden
- 2018
- Adria Matrix 670 SC
- 2011
Mooie omgeving gelegen op 5 minuten van het centrum. Ideaal platform voor bestelwagens. Niet v. Drainage gebied om te verbeteren. Voor rust, vermijd de maand augustus. Te veel schreeuwende Spanjaarden ... Zoals gewoonlijk ... Tot slot raad ik het buiten het seizoen aan ...
Zeer goed gelegen wijk. Zee en stadscentrum vlakbij. Geen schaduw Hoge prijs voor de service. Geen elektriciteit.
Kleine camping. Schoon sanitair. Goede locatie. Gemiddelde ontvangst. Geen netwerk. Denk er niet aan om je gerecht met CC te plaatsen, het is dood. Te veel bomen ...... Ideale rust voor vissers. De stad zelf is niet interessant. 01 dag is genoeg.
Bell gebied. Handel en haven om 05 minuten. Juiste uitrusting. In geval van regen. Zorg voor een aangepaste oprit omdat het grasveld doorweekt is. C schade
Parkeren heel goed weinig ruimte. Oropre afvoer gebied. Een beetje luidruchtig 's nachts langs een hoofdas.
Correct gebied. Afvoerstation bij het zwembad. Een beetje lawaai 's nachts door feestgroepen
07 plaatsen. Grote parkeerplaats in de buurt. Afvoergebied en functioneel water Alleen vlak. Rodeo's en nachtelijke petarades. Aucin respect. Gevaarlijk voor onze voertuigen omdat ze hun rodeo een paar meter doen. Het is jammer en mijn mond.
Sitecode: 20634
Zeer goed afhankelijk van de locatie. Geen warm water voor de afwas. Sanitair schoon. Alles wordt gedaan voor de economie. Overmatig voor het voordeel.