@PatRene
- 2024
Ontvangst met een glimlach en Engels “met karakter”. Plek zo groot dat je er bijna GPS voor nodig had, inclusief schaduwoptie en topprivacy. Sanitair? Redelijk… tot het warme water besloot op vakantie te gaan. Gelukkig maakte een gratis aperitief alles goed. Zwembad heerlijk, omgeving een e-bikeparadijs. Vier sterren, maar alleen omdat vijf te klef klinkt.
De ontvangst bij en de hulp van de receptie is heel goed. pluim voor jullie. let op welke plek je neemt, niet alles heeft electra. wij stonden rechts achterin. helaas ze waren ijverig aan de weg aan t werken. ik slaap overal doorheen maar dat geld niet voor iedereen. metro 10 minuten lopen. en de plek om de poepdoos te verschonen is wat mij betreft een top oplossing. er is gezelligheid en je kan er eten.
Sitecode: 20924
De camping voldeed boven onze verwachting. Alles was schoon, de plekken ruim. minpuntje niet overal afscheiding haagje. personeel aardig. Douches schoon. Wij hebben de fiets genomen, aanrader, hoewel je somds goed moet kijken waar het fietspd loopt, maar dat leer je snel. Er zijn een aantal leuke plekken om te bezoeken. gebruik Chat gpt en je komt een heel eind. we zijn 5 dagen gebleven.
wij zijn hier nu voor de 1e keer met camper geweest. 9 dagen gestaan. prima plek, aan iedere kant afgeschermd met een heg. omgeving is leuk, je kan met de trein, de fiets en wandelen. er is een leuk stadje. toiletten schoon. drukke overzicht camping
Heel aardig ontvangst. we mochten plekje uitkiezen. de plekken zijn ruim. de wasruimtes zijn nieuw en op zich schoon, behalve boven je hoofd waar het vol met spinnen webben zit. we zijn hier maar 2 nachten gebleven. de kathedraal in het dorpje verderop is supermooi om te zien. de omgeving is een glooiend landschap waar je kan fietsen. wij vonden het redelijk geïsoleerd. dat kan ook komen omdat we al snel met onze fiets op een D weg zaten ,-))
mooie camping, groot aan het water en personeel is zeer vriendelijk. het sanitair kan beter. geen toiletbrillen en schoonmaak kan ook beter. de omgeving is zeer mooi. veel mensen gebruiken deze camping als doorreiscamping.
mooie grote camping. we hebben daar geboekt voor 3 nachten. ik had een foutje gemaakt qua data, belde gelijk op maar kon geen wijziging aanbrengen. dat vond ik minder. voor de rest top. toiletten en douches schoon. plekken ruim en aardig personeel. omgeving is mooi. bosrijk. we gaan terug voor een langer verblijf.
Mooie ligging direct aan de Moezel, op 15 minuten lopen van Cochem. De camping is groot en tijdens Pasen erg druk. Sanitair is sterk verouderd, beperkt in capaciteit en weinig afwasplekken. wifi was zeer slecht. Vriendelijk personeel, al is contact minimaal. De omgeving is prachtig voor wandelen en fietsen, maar wie rust, comfort of een modernere camping zoekt, vindt elders betere en vaak goedkopere alternatieven.
we hebben hier 1 nacht gestaan. onze eerste ervaring in Duitseland. we kwamen ‘s avonds aan. makkelijk plek uitzoeken, stekker erin euro in het gleufje en slapen gaan. water was even zoeken, echter met een gieter van 10 liter(ik zou je aanbevelen er 2 mee te nemen) kan je voor euro aan eind van de camperplaats naar links dan aan je rechterhand staat een zuil. dat is niet goed aangegeven. volgens mij een hele mooie omgeving om 2 dagen te verblijve