• Camperlocaties

• youtube
  • pinterest
  • tiktok

@Peetjuh38

Travelling solo in my motorhome

Een locatie beoordeeld—13 dagen geleden

Rustige plek,vlakke plaatsen als je verhard staat. Normaal 70 plaatsen maar de gemeente heeft overal hekken staan dus je mag nu niet op het gras staan. Daardoor blijven er niet veel plaatsen over. Langere stroomkabel ook nodig nu. Heerlijk rustig gelegen aan een kanaal.

Een locatie beoordeeld—17 dagen geleden

Sitecode: 2055

Is een camping car park geworden dus water en electra bij de prijs inbegrepen. Leuke plek voor 1 nacht. Dorp zelf is een beetje triest, de aangegeven supermarkt is ondertussen gesloten net als vele andere winkels.

Een locatie beoordeeld—22 dagen geleden

Ik had de nacht doorgebracht op een camperplek van E'leclerc supermarkt bij Toulouse. Wat een verademing om hier dan aan te komen. Overal groen om je heen. Heerlijke vogelgeluiden. Zulke plekken kan ik zeker waarderen. Klein stukje lopen naar de rivier. Voorzieningen niet gebruikt, alleen stroom.

Een locatie beoordeeld—25 dagen geleden

Ik was hier op zondag. Parkeerplaats druk tot ongeveer 20.00 daarna is het uitgestorven. Zeer rustige nacht gehad, ik stond hier alleen. Om 6.00 beginnen de klokken te luiden. Ik ben altijd vroeg wakker dus voor mij geen probleem. Prachtig uitzicht.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 maand geleden

Zonder problemen met nog ca 50 campers de nacht doorgebracht. De ideale plek voor de mooiste zonsondergang van de Algarve

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Ja je staat met zn allen in 2 rijen geparkeerd op een industrieterrein...is dat erg? Absoluut niet!! Zeer vriendelijke ontvangst en je krijgt direct een kaart van de stad en uitleg over fietsroutes. Alles is aanwezig voor een prettig verblijf en het is beveiligd. 1 ster minder omdat de wifi niet werkt maar dat is op 90 procent van de plaatsen die daarmee adverteren zo .

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Midden in de stad en toch midden in het groen. Mooi park met toiletten, naast de deur (06.00 tot 22.00) Op loopafstand van de Neckar waar het prachtig wandelen of fietsen is. wel druk en weinig stroompunten,ik was er 11.30 en was nog 1 vrij. 1 euro per Kwh

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Noodgedwongen, omdat ik moest wachten op onderdelen, hier terecht gekomen. In een gehucht met 4 huizen en een gasthaus. Parkeren op een weide met uitzicht op het bos. Heerlijk rustig. Zeer vriendelijke eigenaren die met weinig middelen en misschien wat primitief, toch alle voorzieningen hebben. Stroom, water,afvalcontainers,toilet legen, toilet en douche.. alles is er. Heerlijk eten. Prijs klopt niet,was 17,50 voor 1 persoon met camper

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Grote parkeerplaats met meer dan genoeg ruimte. Electra helaas in gebruik door vaste bewoners met grote caravans. Leuk oud stadje. Edeka op ca 1km Prima voor 1 nacht

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Mooie plek als je uiteindelijk bij de goede P bent. Navigatie stuurt je naar P2 maar je moet P1 volgen. App voor stroom werkt niet volgens locals maar kan ook met muntjes. 80ct voor 1Kwh. Natuurlijk is er geluid, je staat midden in de stad maar het is meer ruis dan vervelend. Zeker nog eens een bezoek waard als ik in de buurt ben.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Zeer vriendelijk ontvangen. Mooie plaatsen met uitzicht op meerdere molens. Sanitair schoon en netjes. Niets negatiefs over te vertellen.