@Pejiro
- 2016
- Eura Mobil Integra Line 660 EB
- 2022
- Integraal
Wij waren toch wel een beetje verrast van deze prima camping. Goede plekken, mooie omgeving en super schoon sanitair !!! Als de receptie gesloten is, dan gewoon doorrijden, een plekje uitzoeken, evt. stroom aansluiten en tussen 17.00 en 19.00 is er een aardige dame aanwezig op de receptie aanwezig, waar je dan de administratieve handelingen kunt regelen..
Wij kunnen iedereen deze fantastische camping aanraden. Het sanitair is erg netjes en zeer schoon. De camping is erg mooi aangelegd met heel veel groen, wat goed wordt onderhouden. De eigenaren zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en willen het graag iedereen naar hun zin maken. Al met al maakt dat deze camping erg gemoedelijk is en wij komen hier dan ook altijd graag.
Zoals eerder vermeld is de WiFi inderdaad erg slecht. Dit komt door het gebied waar de camping zich bevind het ontvangst is daar gewoon niet goed. Wij vinden dit geen probleem. Belangrijker is dat het sanitair netjes is en de faciliteiten zoals een zwembad, visgelegenheid, ruimte voor de jeugd etc. Dit was er allemaal en wij hebben hier dan ook met veel plezier een overnachting gedaan.