@Pennant.Gundi
Pasen 2026: We zijn blij dat we hier met Pasen kunnen zijn. De camping is als één grote familie. Iedereen staat klaar voor de andere kampeerders. ...
verbleef hier voor één nacht op 8 juli 2024. Wij vonden het erg leuk. De terreinwachter was erg aardig en behulpzaam. we kregen een mooie plek op de tweede rij. Aan het water is de eerste rij waarschijnlijk altijd volgeboekt. Het is de moeite waard om hier meerdere dagen door te brengen.
Hallo, ik ben Hymer/Otto. Mijn stacaravan heet Maja. Ik word binnenkort 90 en ik ben niet een beetje wijs. Ik ben waarschijnlijk een van de oudste kampeerders. Mijn tour 2023 begon als de eerste stop bij Twistersee. Na mijn reis naar de Oostzee eindigt weer op de prachtige plek aan de Twistesee Vandaag op 14 juli 2023 ben ik hier weer gezond aangekomen. Ik werd vriendelijk begroet en kreeg een mooie stoel
We hielden van de parkeerplaats. wij waren hier op 13-07-2023. Marion en Timo waren erg aardig. Haal 's ochtends verse, warme broodjes. Alles wat je als kampeerder nodig hebt is aanwezig.
Onze "Willi" vond de parkeerplaats in de wijnmakerij geweldig. Prettige ontvangst door de eigenaar van de staanplaats. Het eten was erg goed voor de prijs. Kom hier altijd graag terug.
Veel groeten van WILLI 👍👍👍 wij waren er van 17 t / m 19 september 2020 Detlef: Respect, je doet het erg goed als nieuwkomer. Je gaf ons een goed advies en ook bij alles: hulp geboden. Plaats en V / E goed. kan nog worden verbeterd met de schone toiletvoorziening. Kleine bedrijven gratis Grote deal 50 cent. 👎 Vrije keuze van parkeerplaats. 👍 Er moeten meer stroomverdelers worden geïnstalleerd. kom weer. Detlef 👍