@Pertek
- 2021
De camping ligt direct aan de rivier de Una. Met een kleine camper kunt u parkeren aan het einde van de met bomen omzoomde laan, wat erg aangenaam is bij warm weer. Dit is een heerlijke plek om tot rust te komen. Bihac (6 km) is gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Er zijn diverse mogelijkheden voor sportieve activiteiten. We hebben tijdens onze twee dagen daar geen raftingactiviteiten gezien. De toiletten zijn schoon. We raden deze camping zeker aan.
De camping ligt direct aan de weg naar onze volgende bestemming, Bihac. Hij ligt in een groene omgeving, direct aan de rivier. De toiletten zijn schoon en hebben warme douches. Winkels zijn op 5 km afstand te vinden en gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Het Orchideja Motel serveert lekker eten. Let op! De ingang is gemakkelijk te missen. We raden de camping van harte aan. Helmut en Annette (69, 66) ```
Zeer aardige, Duitstalige eigenaar. Wij betaalden 12€ met elektriciteit. Sanitair is schoon, er is de mogelijkheid om te wassen. Het scharrelpluimvee geeft de plek een bijzondere sfeer. Wij zijn zeer tevreden en raden de plek 100% aan