@PeterBertrand
- 2019
- Burstner Viseo i 720
- 2014
- Integraal
Vriendelijk ontvangst. Aan de receptie wordt je duidelijk uitleg gegeven over het bezoek aan Jerez de la Frontera. Dus geschikt voor een bezoek aan Jerez. Alle voorzieningen aanwezig. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Lijkt ons de beste locatie om Ronda te bezoeken. De cp heeft alle benodigde voorzieningen, echter het sanitair is maar houtje touwtje. Voor de prijs van € 24 per nacht mag daar iets meer van worden verwacht.
Prima locatie om de Caminito del Rey te bezoeken. Vriendelijke eigenaren, alle voorzieningen aanwezig, alleen kan het grijs water kan niet worden geloosd. Pluspunt is het zwembad, wat we overigens niet hebben gebruikt. Toegang is goed te doen met een camper van 7,5 meter. Voor het lopen van de Caminito del Rey neem je in El Chorro de Shuttle-bus naar het startpunt. Zorg dat je 1 uur voor de start van de wandeling de shuttle-bus in El Chorro neemt
Alle voorzieningen aanwezig. Het sanitairgebouw is oud en niet onderhouden, het is wel redelijk schoon. De locatie verdient een opknapbeurt.
Een week de camper geparkeerd. de serviceplaats is goed georganiseerd en goed beveiligd. Let wel op met de prijs. Het tarief is € 70 per maand, er wordt niet in dagen of weken afgerekend. € 70 is de minimumprijs voor stalling buiten.
Vriendelijk ontvangst. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Een mooie en propere cp.
Prima cp, alle voorzieningen aanwezig ook een goed onderhouden en schoon sanitairgebouw. Let op vooraf moet je je via hun site aanmelden, waarna je een toegangscode krijgt om binnen te komen. De ingang is iets verdekt, kijk naar een honden trim salon.
Goede cp voor een bezoek aan Morella, een stadje wat je echt bezoeken moet. Alle voorzieningen zijn aanwezig behalve een sanitairgebouw. Om de eerste keer in te checken is een hels karwei. Eenmaal een account te hebben aangemaakt kun je makkelijk op alle Camping-car parken terecht. In Spanje zijn er maar enkele cp, echter in Frankrijk heel veel. Prijs kwaliteit is goed.
Zeer vriendelijk ontvangst. De cp is zeer basic, goed voor doorreis. Probleem is de weg er naar toe, alle navigatie- systemen sturen je midden door de olijfboomgaarden. Houd je aan de route beschrijving die eigenaar je doorstuurt, dus eerst bellen en vragen naar de routebeschrijving.
Vriendelijke eigenaar. De weg er naar toe is hels. Geen sanitaire voorzieningen en dan is € 20 per overnachting te duur. Waarvoor wel stroom.
De camperplaats voldoet als doorreis locatie. Alles wat je nodig moet hebben is aanwezig. Het is al de derde maal dat we deze cp gebruiken op doorreis. Belangrijk minpunt is de rioolgeur in het sanitairgebouw dat maar niet wordt opgelost, daarom slechts drie sterren.
Top camping. Zeer vriendelijk ontvangst. Hadden slechts plek voor een nacht. Goed onderhouden terrein en mooi en schoon sanitaire voorzieningen. Prijs / kwaliteit correct. Komen zeker nog eens terug maar reserveren dan wel.
Wat een lieve en zorgzame mensen zijn Jeanette en Eibert. ze runnen niet alleen een camperplaats, maar hebben ook grote gevoelens voor de menselijke kant. Door een ongeval met de fiets hebben ze ons geholpen met een dokters bezoek en het ophalen van onze fietsen. De camperplaats is perfect en heeft alles wat een camperaar nodig heeft. Top Tinie en Peter
Camperplaats is prima niets aan op te merken. Vraag mij alleen af waarom de gemelde info in de reviews niet wordt opgepakt. We hebben deze app, waarvoor we betalen, om informatie op te zoeken. Dan verwacht ik dat de informatie ook klopt. 1 overnachting kost 435 Nok excl. stroom. Stroom kost 60 Nok per dag. Overigens is dit niet de enige plek in de app waar de info onjuist is. Slechte reclame voor de NKC.
Toch 4 sterren vanwege de prachtige ligging aan een vijver en voor Ierse begrippen goedkoop. Het sanitair mag geen naam hebben, vies en smerig, wordt geheel niet schoongemaakt. Wordt aangeraden het sanitair niet te gebruiken.
Voor het oog een mooie camping. Mooie receptie en goede inrichting met een prachtige ligging aan zee. Maar het sanitair is zeer slecht wordt niet goed onderhouden en schoon gemaakt. Daarnaast veel te weinig maar 5 toiletten en 3 douches voor ruim 100 standplaatsen. Is het geld niet waard €38,00 camper 2 personen met elektrisch.
Top, top, top. Prachtige locatie met alle voorzieningen die camperaar nodig heeft. Prettig ontvangst en s’avonds leuke gesprekken op het terras met de eigenaren en overige camperaars.
Mooie camperplaats, zeer goed verzorgd, alleen toiletten zijn niet aanwezig, maar ons is dat geen probleem.
Alleen vanwege de ligging. Oud, vies en slecht onderhouden sanitair.
Ideale camping om Lissabon te bezoeken. Zijn er 4 dagen/nachten gebleven. sanitair was erg krap maar wel schoon.
Goede veilige plek om de rotskust te bezoeken. Niet te veel verwachten van het sanitair.
Goede ontvangst, goed verzorgd sanitair.
Veilige en goede plek om de stad te bezoeken.
Prachtige overnachtingsplek met uitzicht over het meer. Veilige plek stonden meerdere campers.
Krijgt 4 sterren door de vriendelijke en behulpzame medewerkers. Oud sanitair, geen wc-brillen wel schoon, prijs hierdoor te hoog.
Ideale overnachtingsplek om de stad te bezoeken.
Mooie camping, vanwege de lage temperatuur kregen we een chalet voor het gebruik van toilet en douche. Het bezoeken van het stadje is zeker de moeite waard.
Enkele camperplaatsen tussen vakantiewoningen. Prijs kwaliteitverhouding voor doorreis iets te duur.
Onverzorgd toilet, verder prijs kwaliteit verhouding goed voor een overnachting op doorreis.
Top. Het aanmelden en betalen via de website bleek niet zo makkelijk te zijn. Toen maar op goed geluk ernaar toe gereden. Een medewerker die goed Engels sprak heeft ons verder geholpen en hebben ter plaatsen kunnen betalen met een creditcard. Als dank hebben we vervolgens wat wijn en whisky ingekocht. zeer goede kwaliteit en niet duur.
Zeer mooie camping. Nieuw aangelegd sanitair dat goed wordt verzorgd. Tarief in het hoogseizoen is € 33 en niet € 17. Denk aan de blokken, terrein is niet vlak.
De plaatsen zijn goed, voldoende ruimte en goede inrichting, het geheel ziet er wat rommelig uit. Maar dat was het dan ook. Vieze smerige toiletten en het afval wordt niet tijdig opgeruimd. Scoort wat mij betreft dan ook niet hoger dan een 2.
Mooie locatie in prachtig mooi gebied om te wandelen.
Prachtige kleinschalige natuurcamping. Gelegen aan de rivier Sava. Een bezoek aan het bijgelegen dorp is zeker de moeite waard. De sani-voorzieningen zijn toe aan een vernieuwing maar zijn wel schoon.
Locatie is zeer geschikt voor het bezoeken van Tolmin en de Tolminkloof. Mooie ligging aan een rivier. Minpunt is dat deze veel gebruikt wordt door jongere vakantiegangers en niet bevordelijk is voor een goede nachtrust.
Geschikte camping op doorreis. Vriendelijke eigenaar. Sani-voorzieningen konden iets beter zijn.
Geschikte camping om de steden Wenen te bezoeken. Vriendelijke beheerder en goede voorzieningen.
Prachtige ligging aan een bergrivier die een paar kilometer oostelijk ontspring in een berg. Is een bezoek waard. Zwemmen alleen voor de echt geharde, temperatuur is 9 graden. Zeer vriendelijk ontvangst met drank en koek. Later de op de dag en dag erna werden we weer verrast met een drank (bier 0,5 liter) en koek.
Mooie en goed verzorgde camping. Vriendelijke eigenaar, werden verwelkomt met een borrel slivowitsh.
Prachtige locatie aan een riviertje, echt zwemmen is niet mogelijk. De locatie wordt veel gebruikt door kanoërs. De kosten voor een dag stroom bedraagt € 5,00 erg duur. De sani-voorzieningen mogen een grote poetsbeurt hebben.
Mooie camping met alle noodzakelijke voorzieningen en zelfs een klein zwembad. Ons verblijf was 2 dagen. We hadden de pech dat er een stroomstoring was. Na wat onderhandelen werd dit goed zakelijk opgelost.
Mooie locatie. Totaal geen wateroverlast, zwembad open en schoon alleen wat veel chloor. Het restaurant heeft een goede kaart voor een schappelijke prijs.
Mooie locatie met een restaurant met goede menukaart. Bediening spreekt beperkt Engels en Duits. Dus behelpen met veel gebaren en aanwijzigingen, dat heeft ook iets. Een minpunt is de zeer slechte weg van ruim 10 km er naar toe.
Sitecode: 19683
Door de nieuw aangelegde autoweg kan de routeplanner de locatie niet vinden. De routeplanner kan de nieuwe autoweg nog niet. Lijkt mij wel een goede locatie op doorreis.
Zeer onveilig gevoel. Zijn direct doorgereden naar een volgende locatie. De camper een beetje rechtzetten is haast onmogelijk.
Staan er als enige niet Concorde camper. Een zeer geschokte locatie op doorreis
Opgelet. Is wegens familieomstandigheden gesloten.
Een goede overnachtingsplek. Een bezoek aan de Orchidieeën Hoeve is zeker aan te bevelen.
Uitstekende locatie voor een overnachting. Even een wandeling maken in het prachtige bos waarin gelegen is het landhuis Eerbeek. s'avonds in het nabij gelegen clublokaal een generale repetitie bezocht van de plaatselijke Fanfare Eendracht Eerbeek.