@Pompoentje-TIENEN-3300
Lid van Campercontact sinds 2019
verdwenen de plaats. maar je kan er makkelijk tegen de Schelde parkeren. rustig
grote camper of camper met aanhangwagen bij ? dit is de plek waar je zeker van bent dat je zeker een plekje heeft. altijd plaats en ruime plekken. 7,80 is nu de prijs. stroom per 2kw 1 euro. fiets motor of wagen meenemen anders na 2 dagen het wel gehad hier. stadje is niets, er wonen mensen ja... dat is het. komt geregeld wel een ijsboer voor ijsje. en smorgens bakker. Staangeld rond 8u en 17 u
Camper met aanhangwagen(waar auto op staat ) en 1 kind extra kost 400 kronen. Zij rekenen zelf naar euro om : 17 euro. Eenvoudige camping. Meer moet niet zijn. In de buurt niet veel te zien. Je hebt echt auto nodig. Ideale doorreis plaats. Veel plaats vrij op 13-15 juli 2019.
Onderstaande klopt niet. Beheerders NL, zijn zeer vriendelijk. Steeds in de weer voor afval op te ruimen en douches en wc netjes te houden. 8 sterren waard maar ik geef er 10 omwille de gasten die slechts 2 gegeven hebben. zullen ze zelf voor gezorgd hebben. Lau, Merci voor je goede ontvangst en smorgens de broodjes klaar te zetten aan MH. Heb 19 € betaald voor camper en autoaanhangwagen.
Super rustige plaats. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. Water electra lozen toilet is er. Douches niet maar kom je weekend is niet nodig dan. Heb even wat moeten zoeken maar op dat moment kreeg ik net mail terug van de eigenaar met een beschrijving. Je moet in de straat ANB LOODS bordje inrijden blijven rijden wat honderden meters en dan stuk zandweg daarna links in zwart bordje nr 209
Inderdaad mooie camperplaats. Prijs zeker waard. Het klopt zoals eerder in de reviews dat er een grote lichtblauwe trailer op het grasplein staat maar mij stoorde dit niet. Het is hier zeer ruim. Grote mh kunnen hier staan. Bij regen geen probleem voor weg te rijden. Ik heb geen douche gezien. Dus denk geen aanwezig. In de omtrek niet veel hier. Fietsen of auto/motor meebrengen .
Het zijn 30 plaatsen. Ik sta op dit moment op plaats 30 :-))). Mooie grasplaatsen. Het is hier wat drukker. Voor een grote motorhome en of met aanhanger wel moeilijk binnenrijden. Zeer smal en bochtenwerk. Voor de rest prima. Sanitair goed. Meer moet niet zijn. Wc cassette zou makkelijker kunnen. Nu moet je in midden van de weg voor andere 6 tal Mh-ers je verse soep uitgieten.... internet mag beter.
Dit is een plek dat 10/10 verdiend. Super vriendelijke uitbaters. Zeer verzorgde plaats. Ook veel ruime en langere motorhomes zijn hier welkom.
Mooie plaats. 1,5 stappen voor centrum / dijk.
Is maar 1 plaats ! Afmeting voor een auto !!! Een Vw T1 kan er plaatsen. Een recente mh niet !
Ruime plaats. Ik stond er op 13/11/2016 gans alleen. Rustig. Centrum 1a1,5 km stappen. De moeite om te zien. Veel winkelstraten. Historische stad.
Proper en ruime plaatsen. Redelijk ver van stad.
Gewone parking. Heb er in winter gestaan om Monschau te bezoeken.
Goede plaats en Durbuy prachtig.
Mooie plaats als je uiterste links of rechts kunt staan. Dan heb je plekje op gras waar je toch buiten kan zitten. Anders sta je gewoon op parking. Deze plek is enkel ideaal als je de grotten wilt bezoeken.
Sitecode: 20243
Een dikke 10 ! Zeker voor een camperplaats in Belgie die betaalbaar is. Mooi stukje gras bij je Motorhome. Luifel tafel stoeltjes alles mag en kan. Ik had een aanhangwagen met auto erop bij en kon ik probleemloos mee op de plaats zetten dus voor Campers tot 12 meter zeker geen probleem. Zo moeten meer plaatsen komen in België want hier staan we achterop. En er komen steeds Campers bij en bij. Grtz
Zeer mooie plaats. Beter aparte vakken maken want inderdaad, sommige zetten zich zo schuin dat ze 2 plaatsen in beslag namen en stond daar ook een caravan. Op moment dat ik ben gaan zien was er een man muziek aan het maken met zijn synthesizer. nabijgelegen speeltuin is super ! Groot genoeg. Deze plaats is bijna een 10 waard. Controle doen, iedereen gelijk voor de wet zo er voldoende plaatsen zijn
Je hebt 2 plaatsen. 1 is op parking van stuwdam daar sta je gratis. Niemand komt langs. Wc lozen kan op Bergje waar chalet rode kruis is. De andere plaats is aan het aquacenter naast de grote autoparking is een grasveld daar kan je staan. Bij goei weer en hoogseizoen komt er iemand langs om 10 E op te halen. Bleek volgens iemand die er bijna altijd staat niet regelmentair. Er is geen btw nummer.
Rustige plaats. Eiffel zoo op 1,5 km dichtbij ingang 10 euro. Prijs net waard.
Prachtplaats. Zijn maar 2 plaatsen maar indien bezet geen probleem. Kom hier al enige tijd en niemand doet hier moeilijk om. Bezoek zeker het fort eens. Is echt de moeite. Je moet enkel de straat oversteken en Bergje op wandelen en zo kan je binnen. Er zijn geen voorzieningen dus geen water geen wc lozen enz. Kleine afval kan je kwijt in vuilbakjes.
Ieder plekje heeft groen. Lijk beetje op een camping. Zeer zeer rustig. Je hoort geen auto ! Plaats zat. Is een grote weide achteraan. Staat een wigwam tent en er is een kampvuur. Sanitair is er niet, maar je kan wc wel uitgieten. Water is betalend. Het heeft hier een veilig gevoel. Een aanrader. Prijs is correct.
Ruime plaats. Geen 70 maar 100 plaatsen !! Spijtig dat indien je plaatsje aan de Saar wenst, je moet reserveren. Zeer vriendelijke beheerder. Aanhangwagen moet je loskoppelen en op parking zetten voorkant. 9 euro / nacht 3 nachten aan 24 euro.
Een parking. Dat is het. Stond barstensvol. Wel 70 Mh. De streek is de moeite om te verkennen. Ook Colmar. Er is geen elektra. Veel lawaai van weg. En dat begint vanaf 4 u 's morgens al ! Ideaal om 1 dag te verblijven.