@Puzzelbussie
- 2019
Top CP, en anders dan de naam doet vermoeden, niet alleen voor paardenliefhebbers. Alle voorzieningen piekfijn in orde; gastvrije eigenaren, mooie fiets-en wandel mogelijkheden, dorp op loopafstand. Kortom, een top CP, zonder paardengeur. 6 sterren geven is niet mogelijk, maar zou wel verdiend zijn.
Ik sluit me bij de voorgaande reviews aan; nu 3 keer op deze camping geweest, en iedere keer weer aangenaam verrast. Sanitairgebouw vanbinnen gemoderniseerd, maar het karakteristieke Deense aan de buitenkant behouden. Het meest bijzondere blijft echter de ligging; in een natuurgebied zelf je plek uitkiezen. 5 sterren in de max, maar van mij zouden het er 6 mogen zijn. Tot volgende keer.
De vriendelijke en behulpzame camping eigenaars, de natuur, de rust en de ruime plekken hebben ervoor gezorgd dat ik na 2 nachten elders, hier weer terugkwam. Dorp op loopafstand, en voor fietsers een perfecte locatie. Ik kom hier zeker terug, want in Groningen is, voor een westerling, nog veel te ontdekken. En Pop, dank voor je luisterend oor. Willy
Sluit me bij de vorige 2 reviews aan. Super CP, we hebben zelfs besproken voor O&N, voor het eerst dat we dit gedaan hebben. Vuurwerk vrij voor onze 2 teckeltjes. Deze CP heeft alles wat een camperaar wenst, top.