@R.-A.-Prinsen
Je staat aan een jachthaventje met naast je een erg goed toiletgebouw. Een erg grote badkamer met gratis gebruik van de wasmachine en -droger(!) en er is ook een apart toilet. Wij stonden er eind juni als enigen. Betalen gaat makkelijk via de GoMarina-app en je creditcard.
Als je aan komt rijden, denk je: wat een saaie camping. Maar als je er staat, word je blij van de warme ontvangst, de ruime staplaats, de fantastische omgeving met veel wandelmogelijkheden en het heerlijke eten in het restaurant! Het sanitair is ook prima.
Wat een rust en een prachtig uitzicht! Er was nog volop ruimte en we betaalden 300 Kr. voor 24 uur. Het sanitair is okee, geen luxe, maar daar staan de prachtplek en de rust tegenover. Het rotsachtige deel verraste ons: twee houten hoekbanken om in alle rust te genieten van het fjord, de bergen en voorbij varende bootjes en een cruiseschip.
Een heel mooie, gloednieuwe camperplek met een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Geen sanitair, maar de rest is er. Wij betaalden 300 kronen. Een aanrader!
Wat een heerlijke, kleinschalige camping! Rondom natuur en een fantastisch uitzicht! De eigenaars zijn superhandig, echt een camping om later nog eens naar terug te keren!
We kregen een zeer vriendelijke ontvangst van de sympathieke eigenaresse. Er is ook een verrassende winkel bij met de mogelijkheid iets binnen te drinken. Op zolder is een soort museumpje ingericht, dat je meeneemt naar de jaren '50 en '60. Gratis gebruik van een kano op het riviertje was ook fijn. Prima sanitair!
Kleinschalig, volop natuur: we hoorden alleen vogels en de wind. Prachtig uitzicht en wandelmogelijkheden in de buurt. Verwacht geen luxe, want het sanitair is echt verouderd, met volle afvalbakken. Maar de vriendelijke eigenaresse zorgde dat het ons aan niets ontbrak. Een verrassing was het openlucht 'museumdorpje' dat je mee terugnam in de oude tijd. Weliswaar iets vervallen, maar het is met veel zorg en verrassende voorwerpen samengesteld!