@Rehtaylor
Mooie en goed onderhouden camping. Zeer vriendelijke ontvangst, op loopafstand van het stadje en het strand.
Zeer vriendelijk welkom. De camping is perfect om Valencia per bus of fiets te verkennen. Een natuurreservaat en een strand liggen direct naast de camping. De camping is wel wat stoffig, maar er zijn twee kleine douches en de camping wordt meerdere keren per dag schoongemaakt.
Ondanks de volledige bezetting werden ons toch nog 2 noodplaatsen aangeboden. Zeer aardige eigenaar, leuk restaurant met heerlijke gerechten. Een echte aanrader 👍👌
Niet meer! Ik heb 3 weken van tevoren 2 plaatsen gereserveerd en kreeg telefonisch een bevestiging. Na een reis van 750 km kregen we bij aankomst te horen dat er geen plek meer was! Buitensporig; Zo ga je niet met klanten om!!!! Eén ster is nog te veel, ik kan de rest van de plek niet beoordelen. De ontvangst was voor mij voldoende 🤮
De plaats is in 2 verdeeld. Eén keer onder de dennenbomen voor het spoor en één keer op het strand achter het spoor. Als je op het strand staat, moet je via een onderdoorgang met de cassette naar het andere deel van het plein 🤦♂️
Mooie, verzorgde plek. Grote plaatsen, prima restaurant, mooi zwembad en binnenzwembad. Perfect om in alle richtingen te fietsen, vooral de Via Verde van Oropesa naar Benicàssim.
zeer mooie en verzorgde plek. Gemakkelijk te bereiken historische oude stad. Wij komen graag terug!
Goede plek om te verblijven en rustig. Eerlijke prijs en goede winkels om de hoek. Het centrum is te voet snel te bereiken.
Voor 1 nacht of kort verblijf is het mogelijk. Zeer luid 's nachts vanuit de aangrenzende straat. Meestal vol en er is geen reservering. Personeel erg behulpzaam en aardig.
Wij kunnen deze plek aanbevelen. De douches zijn goed en worden dagelijks schoongemaakt.De terreinwachter Carlos is erg aardig en behulpzaam en de reservering is goed verlopen.
De receptie is geweldig ☺️Ik heb zelden zo'n onbeleefde en incompetente persoon gezien. We reden door en zullen niet terugkomen. Impudence !!!!!!
Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Strand 400 m
Zeer mooie en nette plaats. Geweldig strand, helaas is de plaats (Oliva) iets verder en heeft niets te bieden. Uitstekend om tot rust te komen.
Mooie nette plaats. Plaatsen zijn heel goed, maar verschillende ook wat minder goed. Supermarkt op de site heeft een slechte selectie voor volstrekt overdreven prijzen. Volgende dorp ongeveer 2 km (Luz) met de fiets gemakkelijk te bereiken (maar steile klim) waar het strand en een goede levensmiddelenbedrijf.
Sitecode: 2053
Vreselijke plek. Erg onrustig gedurende de nacht (ontmoetingsplaats voor jonge mensen met hun zeer luide bromfietsen, MC Doof en een bowling bar ernaast). Mijn tip: snel verder, er zijn betere plaatsen. By the Way: Elektriciteit is er niet!