@Reiseonkel64.de
Lid van Campercontact sinds 2026
- Knaus 630ME
- 2025
- Buscamper
Een rustige camping met goede voorzieningen. De prijs is € 19,50 per nacht, inclusief water, afvalverwerking en gebruik van de sanitaire voorzieningen. Elektriciteit is tegen betaling beschikbaar via de aansluitpunten. Het restaurant van het hotel van de eigenaar is goed.
Een eenvoudige en redelijk vlakke camping. Alles is geplaveid en schoon; er was midden maart water beschikbaar. Helaas is er een code nodig voor het slot om bij het afvalwater te komen, en die code staat nergens aangegeven. De beheerder is ook niet beschikbaar op zondag. Water kost €1 voor 10 minuten en elektriciteit €1 voor 6 uur – een ietwat vreemde regeling. Er is een restaurant op loopafstand. Zeker geschikt voor 1-2 nachten.
Sitecode: 194554
De parkeerplaats zelf is prima, het personeel is behulpzaam, maar de eigenaar heeft geen interesse in klanten. Mijn auto raakte beschadigd toen ik de parkeerplaats verliet. Het personeel verzekerde me dat de verzekeringsmaatschappij het zou afhandelen, maar de eigenaar is spoorloos verdwenen. Ik heb niets meer van de claim gehoord. Ik zal waarschijnlijk met de schade blijven zitten en kan iedereen alleen maar aanraden om direct contact op te nemen met de politie :-(