@Renateoldeolthof
Super leuk familie weekend gehad, onze moeder van 87 was er ook bij. Met dank aan Evelien van de stadscamping, zij heeft ons geweldig geholpen. Namens de familie Landkroon uit Borne.
Een top camping ! Een dikke tien ! Groetjes van Jos en Renate uit Borne
Super leuk weekend gehad met onze klein kinderen. Mooie camperplaats, fijn zwembad, mooie speel toestellen en hele aardige eigenaren. Ik zeg top !
Het was weer Top ! Dank hiervoor Groetjes familie van den Berg uit Borne
In het weekend van 13/14 Augustus op de jachthaven gestaan. Edwin de havenmeester heeft een perfect plekje voor ons geregeld. Samen met de familie hebben we een geweldig weekend gehad. Namens onze moeder van 86 jaar hartelijk dank ! Top geregeld Edwin. Met vriendelijke groet de familie uit Borne.
Ontvangen door een super goede gastheer (Jos ), thee met vlaai gekregen. Ons goed geholpen met lijm, want een kastje ging kapot in de camper. Mooi wandel en fiets gebied. Rustige camperplaats. Winkel en een Restaurant ( Dorps herberg ) in de buurt. Bedankt voor de leuke dagen. Groetjes Renate & Jos uit Borne.
Super goede camperplaats. Wij komen terug ! groetjes Jos vd Berg / Renate Olde Olthof
Mooie camper plek, natuurgebied in de buurt. Douches zijn schoon en netjes, perfecte Wifi verbinding. Wij komen terug. Groetjes fam. v.d. Berg / Olde Olthof
Super goed !