@Robertimmink

8m
Fiat
Halfintegraal
Bezit

prachtige camper plek! Genoeg te doen in de omgeving . Een aanrader, zeker voor grote campers.

Piepkkleine camping … Camper van 7,5 mtr gaat niet lukken maar ook hier , reserveren vooraf

idd…. vooraf reserveren. En een camper van 7,5 mtr kan er niet op.

Deze kleine camping aan het meer moet je vooraf bespreken. Wij waren hier zondag 21/7. Hek dicht en telefonisch niet bereikbaar

pracht plek. 5 camperplekken met betaalde stroom en nu wij er zijn, 25 campers op het pleintje. Rustig genieten van deze gratus camperplek

Het is een mooie camping, mooie ligging. Bereikbaar over hele smalle weggetjes. Het is een knollenveld met veel kuilen en hoog gras. Het niet handig wegrijden, als het net geregend heeft. Ze hebben wel voorzieningen voor campers maar eigenlijk niet ingericht voor campers. Te dure overnachting.

Uitstekend verzorgde camperplaats bij veehouderij. Alles gloedje nieuw want ze zijn net twee weken open. In de douche mist nog een plankje voor de shampoo fles, maar verder alles super voor elkaar.

pracht plek, zelf voorzienden dat wel, rustig wandelgebied, wat kan Duitsland je nog meer bieden dan deze plek. voor een nachtje staan in de natuur … geweldig

pracht plek. stroom deed het niet, eigenaar komt direct kijken. met gedownloade app of munten automaat betalen, 10 euro. 6 heerlijke ruime plekken met stroom, 1 euro een kilowatt . midden tussen de appelbomen is er ook altijd bedrijvigheid. geen herrie

zie hierboven….ga NIET met een grote camper / zware camper naar beneden. Het strand echter is geweldig maar de opgang is te steil en veel te veel grind waar je gemakkelijk op weg slibt. Echt ongeschikt voor campers met voorwiel aandrijving.

mag deze eraf ? geen Cp plek meer

jammer, is ook een feest locatie. en dus geen plek

zie hierboven . wij zijn doorgereden. enge plek

Op een grote parkeerplaats dicht bij het strand. Rustige plek met veel dagjes mensen. Wij hadden onze 7 mtr camper overdwars gezet. Dat mag niet. Wij betaalde 7 euro

Sublime plek dicht bij de zee. Gemakkelijk te bereiken. Politie komt en gaat ook weer. Er zijn geen faciliteiten. Zwemmen is een onderneming. Als je van de rots af durft te springen.

Hele toer hier te komen. Slecht weg dek. s’middags stipt 16:00 gaat het hek open! lekker onvriendelijk. Plek is mooi recht tegenover de plas met flamingo’s. Alles is erg gedateerd, kampwinkel stelt niets voor en de bar is een vreemd hok. Een nachtje staan en gauw weg wezen

Wederom weer geweldige plek. Nu zagen we een greppel gegraven, je moet je camper in de lengte voor de greppel parkeren.

Wij ga zo richting Savona op de boot naar Corsica . Aan de kade en even daar vandaan kost een nachtje staan 16 tot 48 euro. Hier stroom, water, lozen 5 euro! En voor ons niets want zowel de bar om de hoek was dicht als het restaurant. Wat kan Campersen toch verrassend zijn. 😉

Een prachtige plek voor de doorreis. We kwamen aan op een zonnige Zondag rond 19:00. Op dat moment waren er veel dagjes mensen aanwezig, nog te genieten van de zon, elkaar en BBQ. Met een beetje geven en nemen stonden we dwars over op de parkeerplaats. Moest wel, we hebben een 7,3 mtr camper met een scooter achterop. Ging prima

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Er zijn 6 plekken. Wij kwamen rond half 6, gelukkig was er nog 1 plek over. Je staat redelijk krap maar dat is nou eenmaal in een stad. Magnifiek uitzicht. We staan aardig recht.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Super plek om een dag of twee te staan. Mooie ruime plekken, service aanwezig en Idd geen electra. De zoveelste plek , gratis!! Zon, zee en gezellige bedrijvigheid van locale bevolking. Het ook voorseizoen. Dat maakt wat uit

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een open plek bij een voormalig restaurant is het goed toeven. Rustige plek waar je alleen vogels hoort., heerlijk! Geen service, alleen een grote afval container.

Veel te duur voor wat je krijgt. Gedateerde vieze douchgelegenheid/ wc’s. We hebben nu op Arran een 5 sterren plek voor minder, heel bijzonder. De eigenaresse erg direct. Plus punt je mag overal gaan staan.

Gewoon ongelofelijk goed. Een leren bank in de badkamer om op te wachten op je beurt om te douchen… maar dat hoeft niet. Onberispelijk schone sanitair dito plekken. Prachtig uitzicht op Inverness, dicht bij slag veld bij Culloden, een aanrader!! De pizza is ook geweldig. Deze camping weet wat Camperen is

Een mooie schone camping, beetje gedateerde douche maar wel clean. Grote goede plekken en centraal vuil afstortplek. Genoeg mogelijkheden in de buurt om te bekijken

prachtige camping, prima ontvangst , ruime plekken, schone en mooie wc/douche gelegenheid . We hebben hier twee keer gestaan. kosten 28 pond en in t weekend 32. Waar voor je geld. Een aanrader!! 4 sept was de tweede keer ivm de Highland games, een must om Schotland beter te leren kennen. We hier van te voren reserveren. Meer mensen bedenken dit

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

We hebben 3 dagen met veel plezier gestaan. Hartelijk ontvangst, ze spreken hier redelijk Engels, sanitair erg schoon( al is het gedateerd, alles is er en word goed onderhouden), mooie ruime plaatsen, prijs kwaliteit zeker zeer aanbevolen.