@RubenB80
Geweldige kleine camping, met een zeer gastvrije eigenaar. Een Tesco is 2 minuten lopen en je kunt alles kopen wat je nodig hebt. De camping ligt aan een weg. Maar we sliepen als rozen. Toiletten en douches zijn goed. Leuke plek om te verblijven als je naar de veerboot gaat of komt.
Prima camping, met alle benodigde faciliteiten. En vlakbij het centrum van Luxemburg.
Mooie camping aan de Sarnersee. Rustig en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Ook heerlijk eten. Een topplek voor meerdere dagen.
Zeer basic camperplaats. Prima voor één overnachting.
Sitecode: 19235
Hele mooie camping met alles er op en er aan, aan de Adriatische kust. Prijzig, echter dan heb je ook wel een topplek.
Mooie camperplaats met alle benodigde faciliteiten. Vriendelijk personeel en goeie openbaar vervoerverbinding naar het centrum.
Mooie camperplaats. Helaas waren ze al vol, echter werd goed voorzien van informatie voor een alternatieve lokatie.
Leuke camping nabij het centrum van Praag, met alle faciliteiten die je je kunt wensen. Je kunt met een veerpontje de oversteek maken naar het centrum.
Kleine gastvrije camperplaats met alle benodigde faciliteiten.
Prima voor één gratis overnachting.