@Sasse68
- 2016
Een erg fijne camping. De beheerder is altijd vriendelijk en helpt zelfs met inchecken als je zelf niet zo handig bent met de automaat. De toiletten en douches zijn erg goed en schoon voor een camping. Ik heb veel slechtere gezien. Ik kom hier graag nog eens terug. 👍🏼
Ongelooflijk coole locatie. Supervriendelijke bediening. Heerlijk eten en een persoonlijk gesprek met de baas. Gewoon een aanrader. Wij komen zeker terug?
Geweldige camping!!! Alles was goed onderhouden en ingedeeld. Sanitair superschoon. Vriendelijk personeel en natuurlijk een geweldige locatie met directe toegang tot het strand. De prijs is redelijk, maar elke cent waard. Blij om terug te komen!!
Leuke plek aan de jachthaven. De eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam! Het sanitair is heel eenvoudig maar schoon. Aangezien de plaats vrij dicht bij de snelweg ligt, hoor je natuurlijk het verkeerslawaai. Maar zou zeker terugkomen ??
Zeer mooie ruime verzorgde plek. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Sanitair schoon en modern. Zou graag terugkomen ??
Zeer goed uitgeruste parkeerplaats. Aardige eigenaar. Om het proces te vereenvoudigen, zou ik een forfaitair bedrag aanbevelen. De parkeerplaats kan dan worden voorzien van sanitair. We voelden ons zeer comfortabel.
We zijn er al voor de tweede keer. En we zijn altijd enthousiast. Bombastisch uitzicht. Bevoorrading beschikbaar. U kunt naar het toilet gaan. Alleen douchen is niet mogelijk. De operators zijn erg vriendelijk.
Ideaal gelegen voor een tussenstop naar het zuiden. Aan- en afvoer zoals toiletten aanwezig. Altijd mijn plezier! Een must als Bayern fan ️
Super veld. Goed onderhouden! Waren er voor 2 dagen en waren verrukt. Sanitair schoon. Voor elektriciteit moet u extra betalen. Water, riolering en chemicaliën zijn allemaal inbegrepen. Service erg vriendelijk en altijd op zoek naar een oplossing! Er staan daar campers die er al weken staan. Spreekt voor de plaats. Altijd blij
Leuke parkeerplaats nabij de snelweg. Elektriciteit en water kosten tien. Als je vijf keer iets eet. Super vriendelijke bediening en heerlijk eten. Wat wil je nog meer. Precies wat je nodig hebt voor doorvoer. Ik kan het alleen maar aanbevelen!
De faciliteit is OK. Toiletten erg schoon en gratis. Ik heb zoiets al lang niet meer gezien. Helaas hebben we geprobeerd onze caravan op te breken. Godzijdank was het weer goed.