@Skl750
- 2017
Dit is onze vierde keer hier en het is een heerlijke plek om te genieten en te ontspannen. Honden zijn welkom en er zijn ook geweldige wandelpaden voor onze harige vrienden. Het terrein is uitstekend onderhouden, een bloeiende plek. Dankzij mevrouw T. komen we zeker terug.
Dit is onze tweede keer hier, een plek om je goed te voelen. Het veld wordt zeer liefdevol onderhouden, dankzij een geweldige mevrouw T. hebben we zelden zo'n mooi veld gezien. De stad is ook een reis waard. Voor viervoeters zijn er ook geweldige hardloop- en wandelpaden. Een stad om te relaxen.
Heerlijke, ruime parkeerplaats, prachtig landschap, er is veel te doen. Ideaal met honden, geweldige paden rond het veld.
Een mooie, verzorgde parkeerplaats met aardige gastheer, geweldig landschap, zeer rustige ligging, puur natuur, je komt hier graag terug
Een geweldige CP, prachtig uitzicht en ligging. Zeer, zeer aardige telefoniste. Wij komen zeker terug 👍👍👍
Echt een geweldig veld, prachtige faciliteiten, we komen hier zeker nog een keer terug,
Een prachtige plek om tot rust te komen, dit is de derde keer dat we op deze plek zijn geweest,
Een geweldige parkeerplaats en super aardige uitbaters, je kunt hier echt relaxen
Sitecode: 20384
Standplaats is ok, schoon en goed onderhouden, acceptabel voor één nacht, veel verkeer en het uitlaten van de honden is een beetje moeilijk.
Op dit moment zijn we nog steeds ter plaatse. Optimale ligging, zeer rustig, honden zijn welkom en er is een prachtig strand. Heel, heel fijne ontvangst, we zijn helemaal tevreden met alles en genieten hier van de dagen
U moet de Bahnhofstraße inrijden, daar staat een bord. Zeer idyllische plaats, klein maar fijn, prachtige omgeving
Geweldige plaatsen, mooie schone stranden, hondenspeeltuin direct aan het water, zeer goed onderhouden. Leuke restaurantjes. Wat ontbreekt is een eilandwinkel met boodschappen. Wandelen naar de Absberg dorpswinkel is goed voor sporters, 110 treden op de helling. Verder is alles fantastisch mooi.
Ligt relatief centraal, maar niet erg uitnodigend. Iets liefdeloos ontworpen. Oke voor een nacht hoor
Zeer mooie landelijke omgeving, zeer rustige plaats, maar het zou iets beter onderhouden kunnen worden, overal brandnetels. Ideaal voor honden om ontspannen te rennen. Restaurant is ook vlakbij, je kunt hier echt chillen.
Sitecode: 20449
Om één nacht te blijven, veel in de nacht, vanaf 1 uur is het stil. Zeer mooie oude stad, en prijzenswaardig een zeer aan te bevelen WoMo-service (geweldig)
Super idyllische locatie in het openluchtmuseum, mooi Hofcafé, geweldig park aan de Aasee. Toonhoogte niet getoond. Vuilnisbak helemaal overvol en vuilnis verspreid over de parkeerplaats. Nacht erg stil. Ondanks alles, gaan we terug, misschien is er iets aan de hand in termen van netheid
Eigenlijk een geweldige pitch, de toiletten, douches zijn zeker te weinig. De locatie is geweldig.
Super goed voor een nacht, centraal gelegen
Zeer mooie staanplaats, zeer schoon, dicht bij het centrum, zeer rustig - aan te bevelen
Sterk aanbevolen, hier kun je je comfortabel voelen, alles hoffelijk - hier kom je graag terug.
Voldoende parkeerplaatsen, maar afval van fast food, rustige omgeving,