@ThomasN
- 2010
kamperen in het bos. Sanitari erg goed. Personeel moet naar een charmecursus. Prijs nu 38€ voor de goedkoopste plaatsen
De prijs is nu 380 sek en alles inbegrepen
zeer mooie plek met goede service. In de app zie je dat het niet mogelijk is om te reserveren, maar ze hebben wel een eigen ”vorteils-card” die reserveren mogelijk maakt. toen we aankwamen waren bijna alle vrije plaatsen geboekt ☹️👎
Geweldige capingsite maar de camperplaats is smal De prijs is 10€ hoger dan aangegeven :-(
Leuke plek, maar alle faciliteiten maar de betalende maschin is gesloten Echte teleurstelling - schaam je
Sitecode: 11937
Leuke plek dicht bij de stad Alle diensten zijn bij de prijs inbegrepen Bevare van bruggen max 3,5 ton en max hoogte 2,8 m, ze zijn mogelijk te vermijden
De prijs is nu 100 SEK voor 24 uur. Hoge prijs voor een verspilling. En een dixi-toilet, maar de locatie op 20 m van een mooi strand compenseert
Leuke plek en erg groen. De camping heeft 99 plaatsen
Leuke plek om te verblijven terwijl je in de tuin bent. Toiletten aan de andere kant van de weg opan 08-18
Heel mooi en goed beheerd. Prijs voor 2 pers exkl. elektriciteit was 20:10 €
Ik ben hier twee nachtjes geweest. Leuke plek en fiets-wegen helemaal naar stad centen. Auto en twee personen 27 € per dag en 2:50 voor elektriciteit
De plaats is nu gratis. Goede locatie dicht bij het centrum
Een van de beste campings die we hebben bezocht. Betaal €15:92 voor ons in september
Mooie locatie direct aan de rivier. Dichtbij de brug naar de stad. Geen faciliteiten, maar toalett op een camping op 300 m afstand