@Topcat69
Camping aangeboden door de gemeenteraad, met gemakkelijke toegang via lokale bus of fietsen naar het centrum van Lincoln City. Ruime plaatsen, meestal gras met elektrische aansluitingen. veel wandelingen in de merengebieden. Verrassend stil voor een drukke locatie. Geen gemakkelijke toegang tot de camping met een elektronische stijgende post die de toegang beperkt.
Camping is open, 21€ met stroom en ACSI-korting voor 2 in een camper. Alleen contante betaling. Renovatie van de douche- en wc-gebouwen, zwembad nog gesloten. percelen vol eucalyptusbladeren op de grond. Goede warme douches maar geen warm water voor de afwas of kleding. Wasmachine aanwezig. Cockerel-alarm bij zonsopgang en uilen getoeter maar stoorde me niet. Renovaties kunnen later in het jaar worden voltooid, manyana.
Het was te compact naar onze smaak, hoewel gunstig gelegen ten opzichte van de stad.
Een geweldige plek om een tussenstop te maken, handig bij de supermarkt, het tankstation en het restaurant. Ik gaf slechts 4 * omdat de voorzieningen voor water en chemisch afval van slechte kwaliteit zijn.
Een goede camping met keuze uit twee plaatsen, aan het strand of in de heuvels. Delen van het strandterrein zijn krap en lijken op een gebied. De camping in de heuvels is meer privé met voldoende schaduw. We verbleven op de heuvels en genoten van het uitzicht.
Goede locatie op loopafstand van het historische centrum. Kan grijs water niet afvoeren en zoet water onvoldoende om de tank te vullen. Overige voorzieningen goed. Zeer behulpzame man in het havenkantoor, gaf aanwijzingen naar centrum en geschikt restaurant.
Een van de beste campings waar we hebben verbleven, de faciliteiten zijn ongeëvenaard en op een geweldige locatie op loopafstand van het centrum van Zadar voor de monteur van jou. Met onze ACSI camperkaart kost het €65 voor 3 nachten. Omdat het het eindseizoen is, heb ik slechts 4 * gegeven omdat er behoorlijk wat onderhoud nodig is in de herendouches en het toilet plus een van de wasmachines was defect. Hopelijk worden deze problemen buiten het seizoen opgelost.
Sitecode: 61980
Een prima tussenstop voor €12 inclusief elektriciteit per nacht 48 uur maximaal verblijf. Goede service en goed georganiseerd, op loopafstand van het meer, supermarkt in de buurt. Nadeel was dat afvalwater op een andere plaats op de weg naar het meer moest worden afgevoerd.
Parkeergelegenheid, drinkwater, afvalwater en toilet beschikbaar, maar geen elektriciteit. Een teleurstellende locatie vanwege de slordige diensten. Het voordeel is dat het gratis is en op loopafstand van het meer.