@Truus234
- 2019
Parkeren is op de oprit. Er kan maar 1 camper staan verder alleen een tentje in de tuin. Wij zijn echt geen camperraars die op elke 5 euro letten maar 29,91 voor 1 nacht op de oprit met stroom en verder niks. Buiten wc leuk maar met dikke spinnen. Ik snap niks van de 5 sterren die de meeste hebben gegeven. wij komen in ieder geval niet meer terug.
Prachtige plek aan de zee. Zeer goed strand restaurant op loopafstand. voor 9,67 euro wordt je voor de deur opgehaald met de Uber en in 45 min zit je in Porto Centrum. Echt een aanrader!
Prachtige plek bij toeval gevonden. Zeker de moeite waard om te verblijven. Erg vriendelijke gast heer en gastvrouw, heerlijk kunnen mee-eten in de avond. Met 1 woord super verblijf en Ozzy en Bruce krijg je er gezellig bij.
Prachtige plaats. Bij toeval aan uit gekomen maar gewoon schitterend. Zeer vriendelijke beheerders die als je wil voor avondeten en broodjes zorgen. Dikke 5 sterren. Wij komen zeker terug. Pascal & Natasja
de plaats ziet er goed uit en de biergarten is super leuk. Helaas op de camperplaats geen plaats te krijgen al 3 dagen helemaal vol. en het ziet er niet naar uit dat het de komende dagen beter wordt.