@Uschi.D.
Lid van Campercontact sinds 2019
Mix van dames en auto's, betaalautomaat bij de ingang. Geweldige locatie op de Elbe-weide, tussen de oude stad en de barokke wijk, 's nachts rustig. Iconische biertuin naast de deur. Voor een stroomaansluiting of een plek met uitzicht op de oude stad moet je 's ochtends komen,' s middags was er ook een plek in de achterste rijen. Laat in de avond of 's nachts is er ook een goede plek, want dan ontbreken de auto's. Womos betalen 15 euro voor 24 uur, vrij goedkoop in vergelijking met andere steden met veel bezienswaardigheden.
De CP is eenvoudig, prachtig gelegen in het bos, veel wandelaars, tenten en een geweldige sfeer (13 euro zonder, 18 euro met elektriciteit, toiletten en douche eenvoudig maar schoon). 'S Avonds was de camping altijd vol, dan kun je ook overnachten op de PP in de straat rechts voor het hotel. Geweldige wandeltochten (inclusief de grote en kleine Prebische poort, kloof en het oude klimkasteel na de wandeling naar de kleine Prebische poort). De keuken van het hotel zelf is niet duur en wordt ten zeerste aanbevolen. In Hrensko (5 km afstand, bus rijdt elk uur en kost ongeveer 1 euro) kun je namaakmerkartikelen en andere goedkope producten kopen, vooral als je goed kunt onderhandelen. We stonden hier 5 dagen en reden van hier naar Bad Schandau en 's middags terug omdat de campings vol en duurder waren. Bij de Beutenfall in Bad Schandau kun je goed parkeren bij de Womo (wees er voor 9.00 uur!) En breng ook de nacht door. Vanaf hier kun je wandelen naar de koeienstal en de Ida-grot.
We stonden hier 2 nachten (gratis en rustig), kwamen al om 13.00 uur aan. Ondanks de borden (17.00 uur tot 9.00 uur voor dames) was dat geen probleem. Pirna (geweldige oude stad!) Is snel te bereiken per schip of net over de brug te voet. De voorstoelen zitten dichtbij de Elbe-weide en zijn mooier. SP is goed te combineren met een bezoek aan het bastion. We waren op de brug voor 8.00 uur. M. En het was leeg, toen we om 12.00 uur terugkwamen. Er was drukte. Voor de wandeling rond de Basteibrug (Rathen, Amselsee, Schwedenlöcher moet je 2,5 uur plannen. Op de PP direct aan de Bastei kun je met de Womo terecht (11 euro fee! Inclusief overnachting) vonden we het niet fijn om te overnachten) , de SP in Pirna ligt op slechts 13 km afstand en u kunt de oude stad bezoeken.
Sterk aanbevolen in oktober (gratis), als je van het strand houdt (vaak veel wind!) En op zoek naar rust (we waren er in augustus, ook oké). Geweldige wandelingen en strandwandelingen, dennenbossen of uren lezen. In oktober, overdag en 's nachts rustig, interessant voor de surfers en kitesurfers om te kijken, te surfen of vliegeren. De supermarkt aan de haven is zeer goed gesorteerd, direct aan het plein is er een bakkerij. In de Maremma is er een groot natuurreservaat ("Serengeti" van de Maremma, Alberese) en Castiglione della Pescaia (10 km, goed met de fiets) is een van de mooiste plekken in Toscane. We komen altijd graag terug. U moet het lozen ergens anders doen.
Geweldig veld met een geweldig uitzicht naar alle kanten, als je vroeg en gelukkig bent, heel goed om te ontspannen. Het bezoek aan de plaatselijke slager was al een ervaring (goed humeur en gul eten). Geweldige omgeving in het midden van de wijngaarden, veel panorama. Geen V /E en toilet, maar gratis, dus in Greve ontzorgen.
Binnen 1,2 km vindt u de oude stad met een prachtig plein. Er is een mega -slager die erg dominant is (in Panzano is het een stuk beter!). Aan het einde is een zeer goed en goedkoop snackrestaurant (we hebben ons eten meegenomen). Op de plaats: verwijdering beschikbaar, afval helaas overvol, plaatsen groot genoeg, mooie omgeving, als men over het industriële gebouw van de slager heenkijkt.
We waren er in september, 's nachts aangenaam rustig, geweldig pretpark in de ochtend niet druk, het Tikibad dat we' s avonds bezochten, daar was het niet te druk. Zeer vriendelijk personeel. Lange wegen, zeer grote plant! en een slecht restaurant op het plein. In Wassenaar kun je beter eten. Alles kan goed worden gecombineerd met een reis naar Schevingen of naar Den Haag. Wifi kost 7,50 euro per dag!
Prachtige locatie met uitzicht op de jachthaven, op korte afstand van het strand. Enkele zeer zanderige plaatsen beschikbaar. Sanitaire voorzieningen schoon. ongeveer 5 km naar Rapka, parkeren om het duin te bezoeken (het is het waard!). Het wandelduin is het best te bereiken per fiets of te voet (+ 5,5 km). 75 zloty, in tegenstelling tot andere CP relatief duur. Womostellpätze moet worden ontgrendeld door de havenmeester. 2 km naar de stad.
We komen hier al jaren en stoppen hier. De plaats ligt direct aan het meer, tafel en stoelen worden snel vervoerd en u ontbijt direct aan het water of ervoer een prachtige zonsondergang. Maar je moet de Womo voltooien. Ik zou de deur van de vrouw niet aan de randen in de richting van de muur plaatsen, zulke gunstige kansen trekken dieven aan. Onze Womo is hier nooit opgebroken. In het weekend is de parkeerplaats snel vol met auto's, na 17:00 uur vindt u een plaats. In de week kun je snel een plek verder langs het meer vinden. De plaatsen zijn hellend, hellingen zijn altijd noodzakelijk. Verwijdering is beschikbaar, douches en toiletten bevinden zich op het strand. Campinggedrag is verboden, maar vanaf de middag regelt niemand en zit iedereen voor de camper en geniet van de avond. Garda, Bardolino en Larzise zijn niet ver weg. Winkelen (verse broodjes) of pizza kan worden genoten op de camping ernaast. Helaas komt in de ochtend de vuilophaal en maakt veel lawaai, dus de Womo zo ver mogelijk weg.
Mooie parkeerplaats, de Zufahrstsstraße betonnen platen is in het begin een beetje steil en smal maar gemakkelijk te rijden, de parkeerplaatsen zijn op betonnen platen. Prullenbak en verschillende Dixiklos. De ruimtewacht is overdag aanwezig, dus we voelden ons veilig. Een camper kost 30 zloty. Helaas is het strand momenteel vol met algen. De Russische grens is nog steeds 3 km, de natuur is daar uniek, je kunt er met de fiets naar het strand of door het bos lopen (muggen!). De parkeerplaats ligt ongeveer 4 km tegenover het bos en kost slechts 20 zloty. Daar kun je goed blijven en er zijn geen algen op het strand. Hier stonden verschillende campers.
Beetje uitnodigend, somber, geen apart gebied en de duurste plek op onze reis naar Polen. We vertrokken onmiddellijk, geen Womo stopte daar.
Bewezen parkeerplaats direct aan zee, prachtig uitzicht, geweldige strandwandelingen en zonsondergangen. Douches en verwijdering kunnen worden op CP De Duinrand (ongeveer 500 meter afstand). De plaats ligt direct aan de straat, maar 's nachts is het stil. We komen opnieuw en opnieuw. Parkeren: prijs 20 euro per dag.
Geweldige plek, goed onderhouden, gemoderniseerd sanitair, zeer vriendelijke en goed opgevoede Duitstalige terreinman (je voelt je veilig), keukengebruik inbegrepen (fornuis, magnetron, eierkoker, waterkoker, wasmachine ...), dicht bij het centrum, op een paar minuten lopen van de druppel naar het Oberlandkanaal gevestigd. De Oberlandkanaltour moet in het seizoen op tijd boeken, het is het waard. Tip: kom uiterlijk in de middag en kies een geschikte plaats, de plaats is snel vol, dan sta je krap. Waar voor je geld.
Idyllische camping aan een klein meer, veel plaatsen met uitzicht op het meer, zeer rustig. Leuke, Duitstalige operators. Verschillende boten voor gratis gebruik, sommige verlaten. Schoon sanitair en wifi. 70 Zloty voor een nacht in de Womo met 2 personen, de prijs-kwaliteitverhouding is niet helemaal goed, om te winkelen en eten moet je 8 km rijden op een hoofdweg naar de stad, dus slechts 8 van de 10 sterren.
Liefdevol ontworpen plek met kleine struiken, zelfs in het seizoen erg rustig. In een paar minuten bent u op het strand, in de stad, in het nationale park of kunt u een kano huren en peddelen door de idyllische natuur. De groundkeeper is erg vriendelijk, de plaats schoon, de sanitaire voorzieningen eenvoudig en schoon (maar slechts 2 toiletten en 2 douches - de plaats was behoorlijk leeg) de omgeving mooi. Veel waar voor je geld (50 zloty). We komen terug!