@Utz7
Lid van Campercontact sinds 2019
Naast de bus, die niet in het weekend rijdt, bevindt tram 6 zich in de buurt. Halte Eglisee. Van daar naar het stadscentrum (bijv. Barfüsserplatz). Kaartjes bij de bushalte. Terug naar 0:05 uur Ideaal voor het verkennen van de stad.
Plaats is leuk, meer is prachtig. Strand is op hetzelfde moment lido. Veel permanente campers. Naturisten gebied heeft slechts max 5 plaatsen. We gebruikten alleen de wei en de toegang tot het water. De nieuwe operatoren zijn zwaar betrokken, maar niet klaar (wasmachine alleen in 2020)
dicht bij de stad, in de renovatie nu met de bus naar de tram en vervolgens naar het stadscentrum. Sanitaire nieuwe maar slechte planning: douches zinken en toilet een uniforme ruimte, zodat de vloer altijd nat en vies is. Een haak in de douchegordijn is gewoon niet genoeg. Dat is waarom slechts 5 punten
Voor overnachten eerder niet geschikt: het leven / de jeugd op de parkeerplaats schuimt en daarmee de auto's. Tot zonsopgang.
veel mooie plaatsen, door solitaire bomen zonnig of schaduwrijk. met 2 toiletten en een douche een beetje krap. Ongeveer 500 meter van het zeer mooie zandstrand. Rustig, echt alternatief voor massakampen. Operator spreekt Engels en helpt met mogelijke problemen
mooie ruime plek, Engels / Duits, vriendelijk welkom. Speciale platzzeil voor stroomaansluitingen, helaas geen bijzonder goed drinkwater. Toegang tot de zee 200m door, breed "eindeloos" zandstrand. Toegang via de laatste 1800 m Rüttellpiste. We vonden het hier geweldig