@VIANOOTJE56
- 2024
Vandaag aangekomen vanaf een camperplek in Omegna en wat een rust. Idd is het een steile opgang maar met een beetje camper kom je er wel. Plekken zijn klein maar groot genoeg voor onze camperbus. Erg vriendelijk ontvangen met verse eitjes. Er is 1 binnendouche met wc maar erg mooi door de stenen wand. Vanaf de camping kun je mooie fiets en wandelroutes maken. Deze komt zeker in onze favorieten voor een volgende trip als we in de buurt zijn.
Erg mooi en schone camping met en erg goed restaurant waar je voor Nederlandse begrippen erg goedkoop en goed kunt eten. Sanitair is iets verouderd maar wel schoon. We hadden de fietsen mee, je bent dan ook binnen 10 minuten in het centrum waar meerdere gezellige restaurants zijn. We hadden geen last van de weg die achter de camping loopt.
Gewoon nette camping in mooie omgeving. Prijs zal redelijk hoog zijn maar de locatie en niet veel aanbod zal de prijs bepalen. Sanitair is netjes en schoon. we zijn twee nachten geweest. Omdat je op 750hoogte zit zijn de nachten fris / koud