@W.Mast
- Adria Matrix 670 SL
- Ander
€26 betaalt voor standplaats voor 24h, zonder stroom. Onze camper kan prima paar dagen zonder. voorzieningen zijn nieuw en schoon. Bomen en struiken dienen nog wel wat volwassener te worden. Het waaide lekker hard 5bf. mooie wandelen gemaakt over wad en eettentjes zat in de straat. Elke dinsdag is er in de zomer een gratis optreden. Er zijn ook XXL plekken voor meer dan 8mtr dan die van ons.
445kr betaald voor 1 nacht, incl stoom. douchen is 5kr per 3min en ik had dus 15kr nodig. je zit tegen Denemarken aan en dan is ineens extra betalen normaal. voelt niet echt Zweeds welkom aan. Camping is een massa camping net als in zuid Europa en vooral voor week gangers met kinderen. strand is 500mtr. wel zand en ondiep.
Niet de goedkoopste camping, en ligt in een mooie rustige natuur. weg rijden avonds geen auto. super stil.sanitair is prima, douche straal wat armoedig en niet super heet. toilet legen moet met emmer.
prima camping, wij hebben hier twee dagen gestaan en hebben om rustige plaats gevraagd. dat is dus achterin en je mag zelf plekje kiezen. je hoort de weg wel, maar daar heb je geen overdreven last van. wij hebben de fiets voor de mijn en de stad gepakt. Er liggen ook veel fietspaden en heb zelf nog groot rondje op racefiets gedaan. Er is ook een leuke midgetgolf bij de camping. ligt bij het grootste sport complex van Scandinavië, dus schaatsen.