@WM-350
- 2021
Leuke kleine camping. Afhankelijk van het seizoen worden de boten in het bovenste gedeelte gestald voor winteronderhoud. Geweldig restaurant. Vriendelijke campingbeheerder. Toilet en afvoer voor grijs water bij de ingang, maar geen afvoerput op grondniveau; je hebt misschien een emmer nodig. Zeer schone sanitaire voorzieningen, 50 cent per gebruik, inclusief voor het toilet. Twee douches, €1 per 4 minuten. De muntdouches bevinden zich echter buiten de doucheruimte, wat onhandig is als je muntjes moet inwerpen. We komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.
Sitecode: 12055
Goed onderhouden, verharde parkeerplaats. Ruim en groot terrein. Prachtig uitzicht op de Elbe. Afvalverwerking via een afvoerput op maaiveldniveau. Ook toiletwaterafvoer aanwezig. Er zijn echter GEEN sanitaire voorzieningen en GEEN toiletten. Navraag bij het personeel ter plaatse: Het nieuwe gebouw op het terrein met een toilet is gereserveerd voor gemeenteambtenaren (tuinmannen, dijkinspecteurs).
Dat klopt. Volgens de exploitant heeft de gemeente het gebruik als parkeerplaats met onmiddellijke ingang verboden. Dit komt blijkbaar door een complete renovatie en ander gebruik van de parkeerplaats. Jammer, we kwamen hier altijd graag. ...
De schoonste toiletten en douches die we in lange tijd hebben gezien. Volgens de eigenaar worden ze elk jaar gerenoveerd. Perfect. De toegang tot de afvalbak is krap en moet worden gereorganiseerd. Te lastig voor grotere campers.