@WardV
Sitecode: 19310
Prachtige plaats. Nu de plaats betalend is, is het er veel rustiger. Je betaalt 6 EUR en krijgt een prachtige plek met mooi gras, schaduw en zon en ruimte. Winkels nabij. Heerlijk
Propere plaats met elektriciteit. Met de kaart van Camping CAR Park mag je gratis in het domein. Plaats is niet geschikt voor grote campers.
Grote, ruime plaats. Ideaal voor grote kampeerwagens. Pingpontafel, speeltuintje, ideaal voor vissers. Bakker en Vival op 500m. Rust!
Mooie plek, helaas stoffige ondergrond en stinkende sanizuil en vuilbakken. Mooi parkje en verwarmd zwembad in de buurt.
Mooie plaats met gratis water, elektriciteit en internet. Moeilijker toegankelijk voor grotere kampeerwagens maar niet onmogelijk
Onmogelijk om de plaats op te rijden. We betwijfelen zelfs of er effectief een kampeerplaats is.
Moeilijk te bereiken en onmogelijk te bereiken voor grote kampeerwagens. Geen aanduiding om de plek te bereiken
Rustige plaats aan het water. Ondergrond wat stoffig. Maandag marktdag. Toegankelijk voor grote kampeerwagens.
Zeer stoffige ondergrond. Momenteel niet op te rijden met grote camper, maar werken in vooruitzicht. Opgelet voor slagboom: gaat zeer snel dicht.
Droomplek! Spijtig, geen bevoorrading of bakker. Zeker aan te raden met kinderen.
Een parkeerplaats, ideaal voor wandelaars maar geen camperplaats. Geen voorzieningen!
Vriendelijke ontvangst. Moeilijk op te rijden voor grote kampeerauto’s maar we mochten op de dagparking staan. Plaats aan het meer waar je kan zwemmen, tennissen, pingpongen. Er is een klein speeltuintje en je kan waterfietsen, kano’s huren.
Mooie plaats dichtbij het strand. Ideaal voor grote kampeerauto’s. Geen bevoorrading. Geen WiFi meer!
Een propere plaats met zeer vriendelijke ontvangst. Mooi aangelegd. In de nabijheid van het strand en de winkels. Eindelijk verlost van de uitlaatgassen en het lawaai van de boten. Ruime plaatsen, ook voor grote campers.
Sitecode: 21950
Mooie kampeerplaats voor KLEINE campers. Grote campers moeten op camping staan aan campingtarief. Moeilijke in- en uitrit.