@Weaver
Lid van Campercontact sinds 2020
Zeer vriendelijk personeel, maar erg duur! Werd geadverteerd als € 36 per nacht. Het is eigenlijk € 66. geweldig zwembad, geweldige ontvangst, geweldige locatie, goede prijzen winkel. MAAR TOTAAL RIDICULOUS om € 5 internet te betalen, dat werkt slechts 24 uur per apparaat. Zeer korte / kleine parkeerterreinen, zorg ervoor dat u een goede chauffeur bent als u een grote kampeerauto heeft om uit te stappen, want parkeren is erg krap.
Geweldige kleine stop! Gratis parkeren, 7 grote plekken in een eigen parkgebied. Aangrenzende hoofdweg, maar lawaai is 's nachts draaglijk, vooral als u moe bent na een korte wandeling door de teugels om de kathedraal en de prachtige voorzieningen van de stad te zien. Gratis afvoer van water, grijs water en chemisch toilet. We kookten maar verschillende eetgelegenheden op korte loopafstand. Goed gedaan stad Reims.
Sitecode: 20491
Eerlijke beoordeling, slechtste klantenservice ooit. Geweldige locatie, hardwerkende "medewerkers" maar het management is nutteloos. Zou een buitenlandse debet- of creditcard niet accepteren, had gelukkig contant geld. Restaurant en bar gesloten op maandag, geen ontbijtservice. Slechte houding van eigenaren. Garagebakken lopen over. De plaats heeft zoveel potentieel, maar ik zou er niet opnieuw verblijven. Duurde 30 minuten om uit te checken, belachelijk. Nooit meer
Goede plek maar erg druk om deze prachtige plek te bezoeken. Schone toiletten, er rijden ongeveer 10 plaatsen aan de linkerkant van de hoofdzijde, aan de zijkant (rechts) is er ruimte voor nog eens 3/4 campers. Er zijn weinig elektrische punten, dus zorg ervoor dat je een lange verlengkabel hebt, indien nodig. Betaal online via de app bij de ingang of contant met munten. (€ 8) Passau is prachtig. Geweldige wandelingen / restaurants.
Leuke camping met schone moderne douche- en toiletvoorziening. 2 personen & camper 60 Ron per dag inclusief elektrische, water-, grijze en chemische waterafvoer. Mooi park in de buurt en lokale stad op slechts 20 minuten lopen, waar u supermarkten, banken etc. vindt. Goede prijs en een zeer vriendelijke behulpzame en informatieve eigenaar.
Sitecode: 82050
Geweldige plek, maar beperkte parkeergelegenheid. Gratis, vers water. Ideaal voor een overnachting. Zou adviseren om het voertuig niet onbeheerd achter te laten. We hebben kettingen om ons fietsenrek gelegd
Schone, zeer mooie faciliteiten.
Sitecode: 71940
Goede prijs, 2 personen, elektrisch € 12. Restaurant ter plaatse op 50 meter afstand, toiletten / douches een beetje eenvoudig maar schoon. Gratis gratis WiFi bij de receptie met banken, tv-lounge en een kleine koffiehoek
Gratis parkeren, gratis elektrisch. Nabijgelegen winkel verkoopt jeton voor water voor € 2, gasflessen ook beschikbaar indien nodig. Mooie grasplaatsen. 45 minuten lopen naar de begraafplaats Ranville, iets meer dan een uur naar de Pegasus-brug. Zeer veilige en mooie landelijke omgeving.
Met de skibus naar Kitzbhuel, mooi zwembad en staanplaatsen. Een beetje aan de $$$-kant, maar elektrisch, WiFi, water en afval bij de prijs inbegrepen. Zeer kleine wandeling naar de stad die 30 minuten duurt als u liever niet de bus neemt.
Lawaaierig, elektrisch werkte niet, lawaaierig en geen voorzieningen in de buurt. Gevuld water en verder gegaan. De site in het centrum is veel beter. Rob & Silvia
Rob & Silvia; FANTASTISCHE EIGENAAR. We hadden wat aansluitingsproblemen, hij hielp bij het oplossen van een verbindingsprobleem en het eten was geweldig. Onze wekelijkse eenmalige traktatie overtrof de verwachtingen ruimschoots. We komen terug in juni.