@Wereldburgers
- Gezin met kinderen (12+)
- 2011
- Adria Twin Suprème 640 Family Buscamper
- 2023
mooie rustige plek. restaurant is gesloten op woensdag. veel wandel mogelijkheden meer heb je niet nodig als camperaar.
mooie rustige plek, ideaal voor een bezoek aan Landcommanderij Alden Biesen is slecht 15 minuutjes lopen. kalveren route wandeling van 5 km start hier ook. perfecte plaats.
perfecte camperplaats, mooi verzorgd en dan moet je niet zeuren over prijs. Gratis is in het bos.
Enige pluspunt aan deze camping is de ligging t.o.v. Centrum de rest is maar niks. Zeer laag hangende takken, zeer slechte aanrij route op de camping en een vreselijke norse man aan de receptie. Zwembad nergens te bekennen.
De enige camping op Corsica die zijn geld waard is(na een 17 daagse rondreis) nette camping alleen de madam aan de receptie spreekt enkel Frans.
Camperplaats is NIET meer op het strand maar 100 meter ervoor. Nieuwe Parking aangelegd met water en loosfunctie.Momenteel werd er €15,- geïnd door een dame van de gemeente maar een slagboom was in aanleg. Blijft een unieke plek om te staan.Wellicht een van de enige camperplaatsen op Corsica.
Perfecte camperplaats, weet niet waar de vorige schrijver geweest is maar er is plek voor wel 10 mobilhomes en geen verbodsbord te zien.
Camping is dicht op 10/07/2020. Ziet er vervallen uit. Veel afval voor entree.
Camping is gesloten op 13/07/2020. Hebben net voor de toegangspoort gratis overnacht met 6 andere mobilhomes.
Is absoluut geen camperplaats maar een camping.Vriendelijke ontvangst en nette ruimtes. Staanplaatsen zijn zeer ongelijk en is zeer stoffig. €42,- voor 4 personen en camper.
Eenvoudige Parking in een groene omgeving.
De camping ( dus geen camperplaats ) ligt op een unieke lokatie. Camping zelf is niet om naar huis te schrijven , verouderd sanitair maar verder alles wat je nodig hebt behalve stroom.Verder zijn de laatste 6 km niet voor onervaren chauffeurs. Ook raad ik af om met campers > 3.5T te komen en in donker of met regenweer. Onverharde weg,zeer smal,overhangende rotsen. Maar lef wordt beloond.
Zeer nette doorreis plek. Veilig en kort bij snelweg.
Camperplaats op verlaten industrieterrein, geen veilig gevoel. Toen wij daar waren ( augustus 2017) stond er een zigeuner kolonie. Meteen doorgereden naar volgende CP.
Er is na 2,5 jaar niets veranderd. Zeer nette CP en veilig gevoel.
Perfecte plek om te overnachten. Geen faciliteiten maar wel milieuperron voor je afval. Wandeling rondom de berg (3 uur ) blauwe route is zeker de moeite. De eerste parkeerplaats langs de weg is voor de grote campers, de 2e parking voor de middel en de bovenste parking net voor het dorpje is voor de busjes.