@Wij3
prima camping voor door reis vriendelijke ontvangst. personeel is manusje doet receptie en restaurant en de bar met terras. Mooi schoon zwembad kleinschalig restaurant met vriendelijke bediening spreken frans maar doen hun best je te begrijpen. sanitair verouderd en mag wat schoner
mooi groot opgezette camping zeer vriendelijke ontvangst schoon en groot sanitair, mooi en heerlijk zwembad mooi en goed restaurant waar je goed kan eten voor een goede prijs en dat terwijl er haast geen gasten op de camping waren daar mogen andere campings een voorbeeld aan nemen want die gooien snel dingen zoals restaurant dicht.
vriendelijke ontvangst en word netjes naar je plek gebracht alleen jammer dat er niet veel in de buurt zat 1 ijswinkel het strand maar dat was stil op boulevard weing leven. en 1 supermarkt dus mensen geef eerlijke revieuws en niet overdreven wifi slecht op foto zwembad te zien helaas geen zwembad. sanitar was schoon dus gewoon goede cp plaatsen zijn prima en ook goed bereikbaar
mooi opgezette cp vriendelijke ontvangst en uitleg heerlijk zwembad rondom overal kunstgras schoon en ruim sanitair maar als het vol staat een beetje weinig als men de ruimte beter indeelt heb je meer sanitair en nog steeds ruim genoeg jammer dat het restaurant gesloten was en in de omgeving niet veel is
middenin de Tabernas woestijn waar veel westerns zijn opgenomen een leuke Cp in de westernstijl opgezet met vriendelijke Eigenaar lekker zwembad en broodjes service in de buurt van 2 parken in de oude westernstijl met shows
beetje rommelige cp maar dat komt goed ontvangst door zeer vriendelijke Nederlandse eigenaar lekker zwembad gemoedelijke sfeer, broodjes service en op gezette tijden hollandse snacks
Sitecode: 19817
Functione Cp om de Stad Sevilla te bezoeken wat zeker de moeite waard is Mooie stad. cp is achter een loods ( camper stalling ) geen mooie plek maar functioneel vriendelijke beheerder die engels spreekt en uitleg geeft over de stad en de Bus die voor de deur stopt Bus 28 let op mondkapje vericht. cp heeft alle Toilet Douche en Stroom.
TOP wat een grandiose cp als je de Cp oprijd wordt je zeer vriendelijk en enthousiast welkom geheten door de eigenaren Joop en Yvon met uitleg over de cp en omgeving Montanchez is een klein Spaans Dorpje. mocht je vragen hebben kan je altijd bij deze lieve mensen terecht het Sanitair gebouw is bijna af s,avonds genieten van de Zonsondergang en rond 7 uur komen ze vragen of je de volgende dag verse Broodjes wil. deze plek is echt een bezoek waard.
rustige soort terras camping vriendelijke ontvangst. schoon sanitair en Dorp op loop afstand openbaar zwembad naast de camping. je hebt wel op diverse plekken blokken nodig
Sitecode: 20235
rustige camping met nederlandse beheerder. vriendelijke ontvangst. sanitair gedateerd maar wel schoon mooi zwembad erbij jammer dat het restaurant en de bar niet elke dag open zijn. mensen in voor of na seizoen willen daar ook gebruik van kunnen maken.
3 sterren puur omdat het een goede overnachtingsplek met alles wat je nodig hebt verder een grote betonnen plaat met personeel spreekt alleen spaans en totaal niet hulpvaardig laat staan vriendelijk.
Sitecode: 20160
mooie camping met winkeltje, restaurant en 2 zwembaden 1 binnen en 1 buiten ontvangst door vriendelijk personeel mooie ruime plekken diverse locaties met douche en toilet wat verouderd maar keurig schoon. let wel op de hoogte want de bomen zijn best laag waardoor de takken soms over je dak schuren.
mooie plek met de nodige voorzieningen. prima plek om de oude stad te bezoeken af en toe komt de politie even kijken of alles oke is. nadeel ligt aan drukke rotonde dus veel verkeers lawaai. en de betaal automaat werkt niet echt simpel (spaanse taal) maar doorrijden tot slagboom plek zoeken stroom aansluiten en dan op je gemak betalen. stad is op loop afstand
simpel maar goed er zijn 10 plekken met een grandioos uitzicht als je aankomt zet je je camper neer sluit stroom aan en genieten van het uitzicht s,avonds komt de vriendelijke Eigenaar afrekenen 8 € incl stroom en water legen/innemen toilet legen en je kan zelfs afwassen met prachtig uitzicht.
mooie camperplaats je staat tussen de wijnranken op loopafstand vd citadel zeer vriendelijk personeel overdag beschikking over de toilet je kan voor s,avonds eten aan de camper laten brengen en uiteraard wijn kopen en proeven om 17.30 een welkomst apperetief en de plaats incl stroom kost niks.
goeie camping vriendelijk personeel alleen campers met dubbele achteras worden niet toegelaten vriendelijk personeel wat engels spreekt schoon sanitair en zelfs een sauna cabine en buitenbad op loopafstand van centrum enige minpuntje wifi moet je vaak opnieuw verbinden.
leuke camping aan het beroemde Omaha beach vriendelijk personeel die hun best doen om engels te praten wij hadden een probleem met stroom en werd gelijk opgelost.
mooie cp met alle voorzieningen en schoon betalen via automaat werkt goed op loopafstand van het mooie stadje het enige nadeel is dat het allemaal asfalt is maar dat is ook het enige min puntje
de locatie op de klip is mooi prachtig uitzicht en via het liftje makkelijk beneden maar als het flink waait waait het ook goed en sta je er niet prettig.
mooie grote cp met alles wat je nodig hebt betalen gaat via de betaalzuil net als de stroom naast de cp studenten woningen maar totaal geen last van het centrum van Den Bosch is op 20 a 30 min lopen. komen zeker nog eens terug.
mooie camperplaats tussen de fruitbomen zeer vriendelijke ontvangst. wij hadden gereseveerd dan staat op je plek een krijtbordje met je naam en verblijfs periode leuk en orgineel schoon en verwarmd sanitair en gezellig terras bij de landwinkel met groot assortiment en broodjes service één klein minpuntje de autoweg in de buurt is s,nachts te horen maar bij zo,n mooie plek neem je dat voor lief. wij komen zeker terug
redelijke camping om het leuke stadje te bezoeken. alle voorzieningen zijn aanwezig maar bij regen wordt het snel een blubber zooi. verder een sobere camping.
sobere camping met alle voorzieningen.groot voordeel is dat de citadel op loopafstand is sanitair was minder niet echt schoon en toiletten zonder bril. sobere camping.
in één woord geweldig. grote camping met vriendelijk personeel. prachtig en groot zwembad. diverse sanitair gebouwen en allemaal super schoon, elke dag rijd er veegwagen over t complex om de wegen schoon te houden toeristentreintje tot 16/9 direct aan het strand en de camping heeft een heus dorpspleintje met diverse winkeltjes. komen zeker terug op deze Top camping die zijn sterren echt waard is.
wij stonden op de camping. heerlijk verblijf gehad. 2 mooie zwembaden en direct aan het strand waar ook honden welkom waren. vriendelijk personeel. winkeltjes en restaurants op loop afstand. komen zeker terug.
gratis cp in dorpje vlakbij bakker ook op zondag open rustige plek alleen wat geluid als men flessen weg kwam gooien want dat is daar ook en de kerklok die zelfs s,nachts slaat gratis stroom voor 4 uur om de accu,s te laden goeie plek om te staan op door reis vlakbij A7
cp op een parkeerplaats bij oud voetbalstadion langs drukke weg stroom aanwezig betalen met jeton,s die je kan halen in automaat maar best prijzig cp zelf was gratis maar prima als je op door reis bent
Sitecode: 91994
ontvangst door zeer vriendelijke en enthousiaste beheerster die de vrije plekken laat zien en een rondleiding geeft. op de binnenplaats bij cafe otje was live muziek. de piza boer komt op gezette tijden en s,middags kwam de ijsboer mooi en schoon sanitair alleen geen wc papier en iets van zeep. op cp een bar waar je zelf je drankje kan halen en betalen in het kluisje na een toto ziens door beheerster komen wij zeker terug.
ontvangst door een een zeer vriendelijke beheerster met een folder van wandel/fiets routes in de schuur kan je zelfgemaakte jam kopen en mooi wandel fietsgebied verder een Basic maar goede Camperplaats wifi was wat minder. dames en heren toilet Schoon
vriendelijke contact met de beheerders bij vooraf reserveren duidelijke mail gehad met uitleg keurige plekken tussen de Bootjes mogelijkheid om sloep te huren. maar sanitair viel tegen dit zou wat schoner en frisser kunnen ook de loosplek chemisch toilet was niet fris vloer was drijfnat niet echt fris.
prachtige cp met een zeer vriendelijke en behulpzame beheerder. mooie plekken op gras en verhard met 3 niveau,s stroom 6 amp 10 amp en 16 amp diverse plekjes om te zitten fietsen kunnen overdekt gestald worden. keurig servicestation en prachtig sanitair. 1 nadeel is buiten de cp pas op met lopen er is geen voetpad. wij komen zeker terug 😀🌞
ontvangen door vriendelijke beheerder zelf plek zoeken op een mooie goed verzorgde cp bij de receptie kan men verse streekproducten halen zoals verse Aardbeien en Kersen en wijn. het haventje is op loopafstand en supermarkt en terras ook. wel jammer dat bij de afwas plek het aanrecht erg laag hangt niet fijn voor je rug maar dat mag de pret niet drukken en wij komen zeker terug.
top plek met hele vriendelijke beheerder die alles doet om u helpen mooi en schoon sanitair met heerlijke douche. je kan ijs en yoghurt en kakelverse eieren kopen en er zaterdags komt de Bakker en er staat een electrische auto die men kan huren. wij komen zeker nog eens terug.
camperplaats bij de camping je mag van alle faciliteiten vd camping zeer vriendelijk personeel lekker zwembad, ook een hapje eten of terrasje pakken kan en als de cp vol is krijg je een plekje op de camping. wij hebben het prima gehad en komen zeker terug.
wij hebben hier 1 nacht gestaan. cp is rommelig opgezet wel alles aanwezig ventilatie in de douche zou geen overbodige luxe zijn. maar wij gebruikte deze cp om Giethoorn en daar is deze cp uitermate geschikt voor Giethoorn village ligt op loopafstand.
ontvangen door zeer vriendelijke eigenaar met een informatie boekje, mooi opgezette cp met verharde plekken. mooi en schoon sainitar terras waar je koffie en appeltaart kan kopen en en ambachtelijk ijs en zelfgemaakte spullen. en op zaterdag is er een kampvuur. echt een fijne cp komen zeker nog eens terug
mooie cp 500 mtr van het centrum met supermarkten en de dijk over en je staat bij de waddenzee. let wel op de €12.50 die hier vermeld staat is zonder toeristenbelasting van €1,30 pp per nacht. vriendelijke beheerder komt s,avond langs om geld te innen ben je niet aanwezig laat hij een envelop achter. de code,s voor het sanitair ook bij hem verkrijgbaar
mooie en rustige camperplaats als de buren tenminste geen visite krijgen die overal maling aan hebben mooi opgezet ruime plekken schoon sanitair onbeperkt douchen en het uitlaatveld voor honden is top omdat langs de weg gevaarlijk is.
mooi opgezette cp met vriendelijke beheerder in groot recreatiepark met zwemvijver, genoeg wandel en fietsroutes en mountenbike padook het systeem met de smartcard werkt goed.
leuke cp voor 1 nacht plaatsen gelijk ad waal of op het grasveld leuk uitzicht op de waal met veel scheepvaart. aan boord bij de veerman vind je restaurant, terras het sanitair en toilet legen groot nadeel is de overlast vd plaatselijke jeugd op scooters vandaar leuk voor 1 nacht maar dat is persoonlijk.
omdat de cp vol was kregen wij voor het zelfde tarief een plek op de camping. zeer vriendelijk personeel met vriendelijke ontvangst. een mooie schone, goed onderhouden camping en veel faciliteiten en omdat het mooi weer was nog lekker kunnen zwemmen in het mooie buitenbad.
we werden zeer vriendelijk ontvangen met duidelijke uitleg. mooie ruime plek op een rustige cp jammer dat de eigenaar genoodzaakt was de wifi uit te zetten omdat sommige mensen tegen de regels in een eigen netwerk op te zetten. alleen als je geen fiets bij je hebt is er niet veel.
mooie cp. we werden zeer vriendelijk ontvangen met duidelijke uitleg. mooie verharde plek met grasstook en veel beplanting. persoonlijk vonden wij hem te duur voor wat je krijgt ( bijv. broodjes service ed ) heb op mooie goedkopere plekken gestaan die deze service wel hebben.
Sitecode: 92079
kleine basic maar mooie camperplaats alles wat je nodig hebt is er alleen het loosputje voor grijswater zit niet echt handig. de beheerders waren er zelf niet maar werden heel vriendelijk door andere mensen ontvangen. op deze cp heerst ook een hele gemoedelijke sfeer. minpunt is de drukke weg nabij die je kan horen verder gewoon goed.
CP met prachtig uitzicht op de stad Bilbao met als blikvanger het stadion van athletico bilbao beheerder op gezette tijden in het kantoortje aanwezig je kan er ook pizza kopen, broodjes en frisdranken. wil je de stad bezoeken de Bus stop bij de cp.
hele simpele camping met zeer vriendelijke beheerder prijs is wel wat aan de hoge kant. wij hebben hier 1 nacht gestaan heerlijk rustig en mooi uitzicht op de druk bevaren Main.
simpele maar goede cp zeker goed geschikt als je op door reis bent.
Top wij komen hier graag super mooie cp met grandioze beheerders. s,ochtends de bakker en aarbeien boer en op vrijdag de foodtruck met alle 3 goede spullen. waar zul je het hebben. winkels zijn op loopafstand
zeer vriendelijke beheerders en fijne camperplaats. supermarkt in het dorp is op loopafstand verder op cp alles wat moet zijn is er. 1 nadeel wij stonden vlakbij de weg en door de Boerderij/manege aan de overkant veel vliegen.
mooie cp aan de moezel met broodjes service en bepaalde dagen komt de slager. 1 minpunt de achterste rijen worden bevolkt door ganzen en ganzenpoep maar plekken genoeg in de rijen daarvoor. wij komen er graag.
rustige plek achterop het veld bij de wijnboerderij. het was even zoeken maar een belletje doet wonderen.ontvangen door de zeer vriendelijke eigenaren. hier 1 nacht gestaan met stroom heerlijk rustig
simpel maar goede parking naast cultureel centrum en bij een park, waar jeugd rond hing maar geen last van en je kan altijd nog je voeten koelen in het koude water van een rustig kabbelend beekje.
schandalig hadden nagekeken of deze camping open was en als je dan het terrein op wilt rijden staan ze wild te gebaren dat ze niet open zijn. hebben nog geen eens het fatsoen je netjes aan te spreken.
hebben extra ruime plek met mooi uitzicht geboekt voor 2 nachten het uitzicht is een akkerveld terwijl er plekkem prachtig uitzicht zijn contact gezocht niemand bereikbaar. als je bij aankomst wil zwemmen heb je pech moet besproken worden 24 uur vooraf. schandalig zelfs 1 ster is teveel 1 onderhoudsman gesproken receptie de volgende dag pas open.
gister deze CP uitgezocht voor een nacht a/d moezel bij aankomst stonden wij voor een lege CP met een groot hek ervoor. gelukkig zijn er genoeg andere maar hou er dus rekening dat je voor het zelfde hek komt te staan.