@WillemKarssenberg
We kunnen de reeds geplaatste reviews alleen maar onderschrijven. echt een geweldig mooi gelegen camping met veel ruimte rond de mooi aangelegde plekken met water en stroom. wij betaalden 35 pond voor overnachting met stroom. dagje bijgeboekt om gebruik te kunnen maken van de professionele wasmachine en droger.
Prachtige plek met zicht op de Cullins, met toe wij er waren een nog besneeuwde top! Veel tentkampeerders, maar ook verharde plekken met stroom voor campers. Nieuw toiletgebouw met heerlijk warme douches en er worden nog meer voorzieningen bijgebouwd. mooi centraal gelegen om het eiland verder te verkennen. Het restaurant aan de overkant van de weg was prima.
Prima plek op parkeerplaats aan de overkant van de weg met zicht op de baai. authentieke kroeg met bijbehorend sfeertje. Ons werd ook water aangeboden voor de camper. Vuil water lozen niet mogelijk.
Prima plek in een haventje voor pleziervaart aan het meer met uitstekende wandelmogelijkheden en vlakbij het kasteel. dorpje ligt op 1,5 km je betaalt €10 voor een overnachting bij een automaat. er zijn 2 toiletten die iedere dag worden schoongemaakt. stroom kan, maar dan moet je beschikken over de Waterways Ireland Card. Vuilwatertank en toilet kan geleegd worden.
Prachtig gelegen aan de oevers van de Berkel vlakbij een stuw waar je met de fiets overheen kan naar Almen. Echt ruim bemeten plekken te midden van goed onderhouden en mooi aangelegde heggen en struiken. Voor wie dat wil is er een "bezinningspad". Ook bijzonder: het gehele terrein is rookvrij! Vriendelijke eigenaren. Sanitair niet kunnen beoordelen, maar lijkt ook prima in orde. Wij komen weer:-)
Een camping zoals we hem graag zien: Ruime plekken met een mooi stuk kunstgras, water en stroom direct bij de plek, lekker rustig, een prima toiletgebouw en een aardige en joviale eigenaar. wat wil je nog meer?