@William-en-Jolanda
- 2020
net en vriendelijk ontvangst. camper langer dan 8 meter niet toegestaan. eigenaar laat de toegangspoort dicht. dus over het camping terrein rijden. vandaar maximale lengte. prijs is pittig voor 1 nacht €42, 2x volwassenen en een hondje
nette camper plaats. schone sanitair, rustige ligging. En 10min lopen aan het strand.
super mooie nette camping mooie grote plaatsen heb zelden een camping gezien die zo goed onderhouden is. je kan met de fiets naar het dorp Honfleur. heen is te doen alleen maar afdalen maar terug naar de camping is een echte klim. maar er gaat ook ieder half uur een bus naar het dorp . naast de camping grote bouwmarkt en supermarkt met grote bakkerij.
super Camperplaats prijs/kwaliteit is goed mooie rustige verzorgde Camperplaats met grote plaatsen ideaal 24 uur open. vlak bij de Dam .
super mooie camping perfecte ligging . straat uit lopen en je staat op het strand. mooie goed onderhouden camping . super aardig personeel . als ik 1 min puntje moet noemen dan is het dat er in juli en aug geen honden op mogen .
Goede plek om door te reizen