@Winkens
Mooi veld, prachtig sanitair. Super enthousiaste en vriendelijke eigenaren. In het dorp veel mosselrestaurants, aanrader voor de liefhebber.
Gezellige camping in een mooie omgeving
Zeer nette camping. Schoon sanitair. Lekker eten in het restaurant. Genoeg fietsmogelijkheden in de omgeving
Fijne camping op de Veluwe. Zeer gedreven eigenaresse. Vriendelijk en heel alert. Mooi veld in het midden voor caravans. Langs de buitenrand campers. Sanitair heel netjes. Wifi goed.
Prachtige, goed verzorgde camping, zeer schoon sanitair. Grote plaatsen. Vriendelijke eigenaren. Bij aankomst bon voor gratis koffie in het koffie-theehuis.(Neem er zeker een stuk huisgemaakt gebak bij). In het weekend mogelijk om lekkere frietjes met snack af te halen.
Leuk weekend gehad met kleinkinderen. Perfekte camping voor kinderen, leuke speelschuur en buiten grote trampoline, speelhuisje en volop skelters, fietsjes enz. Mooi veld om te staan
Geweldig weekend gehad met de kleinkinderen. Camping zeer geschikt voor kleinere kinderen, overzichtelijk. Vriendelijke eigenaren.
Voldeed niet aan de verwachtingen die we uit in de revieuws lazen. 3 dagen geweest, geen beheerder gezien. Sanitair te weinig en onaangename geur. Vuilnis al die dagen niet geleegd. Het camperveld is mooi en goed onderhouden
Sitecode: 42050
Prachtige camperplaats. Ruim, en alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijke ontvangst