• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Ja
2014

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Veel camperplekken gezien en bezocht deze camperplek is weer een voorbeeld hoe mooi camperen is. zeer mooi en goed onderhouden plek met alle voorzieningen wat je maar wilt en eventueel nodig hebt .Aardige en vriendelijke eigenaren .

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camperplek goede voorzieningen zeer nette wc en douche helaas nog geen dag gestaan i.v.m de buurman die had de hottub aan(waarschijnlijk niet goed opgestookt) en we stonden midden in de rook wat een beetje jammer was als wij een tip mogen geven zou ik de pijpen iets hoger maken .wij hadden de pech dat wind te veel dwarelde waardoor je in de rook kwam te staan.nogmaals leuke camperplek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

toffe plek volop ruimte ook voor grotere campers vriendelijke haven meester superschoon toiletten en douches. voor herhaling vatbaar

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie rustige plek alle voorzieningen aanwezig moet je een klein stukje lopen maar dat is geen probleem .veel vliegtuigen in de lucht maar wen jd aan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

leuke en goed verzorgde camperplek en een prettige en aardige ontvangst.komen vast een x terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek veel voorzieningen lekker rustig achter de boerderij eigenaar vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Absolute aanrader prachtige camperplek schoon netjes en ruimte op een rustige plek ,onze complimenten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie plek om een paar nachten te staan ,wel weinig toilet en douche gelegenheid voor ±100 campers. (tip ik zou een toilet gebouw er bij zetten of huur in het seizoen er 1 )en loop even over de camperplek en attendeer mensen er op dat ze de hond moeten aanlijnen ,bina elke hond loopt los. verder een mooie plek ook om te fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vervelende plaats dit kan je geen camperplaats noemen dit kan je beter van de app gooien.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Top camperplek beter vind je ze bijna niet alle lof voor deze gemeente

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Je had er nergens last van je begon direct te schelden van weg hier en het werd niet aangegeven en het veld werd geblokkeerd door een auto met caravan je had het op een normale manier kunnen zeggen en nog wat wie had er last van .niemand dus .je bent dus verdomd gast vriendelijk. Voor andere eventuele gasten wees gewaarschuwd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

veel te duur voor wat het is verder geen aanvulling

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

op zich een leuke camperplaats maar prijstechnisch veel te duur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie rustige camperplaats bij een geweldig mooi dorpje en fiets routes vriendelijke eigenaar ook een biergarden waar je ook kunt eten(alleen koud) komen hier vast wel eens weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

niemand aanwezig en ook niets aangegeven i.v.m hoe of wat en waar.zeer onduidelijk waarschijnlijk is deze plek gesloten.

voor 1 nacht(doorreis ) prima te doen

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie plekken ziet er netjes uit en alles bij de hand wat je als camperaar nodig bent ,vuil water afvoer toilet afvoeren schoonwater vullen en een wc.prima dona hier komen we zeker een keer weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Geweldige camperplek en wat een rust op het mooie groningerland .super netjes goed verzorgd ruime plaatsen ,goede wifi alles bij de hand wat wil je nog meer. vriendelijke eigenaren .hier komen we zeker vaker.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

te duur voor wat het is en dan staan er ook nog 2 caravans .een aardige beheerder ook niet een echte duitser en dat omdat ik niet gelezen had dat je niet door mocht rijden (nou sorry hoor )

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Snap er niets van lijkt niet op het plaatje afgebakende plek voor 10 campers en dan staan er ook nog 2 caravans dus maar 8 plekken .het veld is veel kleiner dan in werkelijkheid.er is veel meer ruimte maar word niet gebruikt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Op zich voor 1 nacht oké geen voorzieningen alleen potipot legen maar niet om te spoelen ook geen wifi wat in deze tijd wel mogelijk moet zijn.ruimte voor verbeteringen .

leuke plek voor 1 of 2 nachten

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

op zich mooie plek maar voor dat geld kies ik wel een camping dit is veel te duur voor een camperplek als je zelf voorzienend bent wij zaten aan het gardameer op camping feriencluck voor 27 euro en dan zit je in italie.dat was het duurste wat we betaald hebben Nederland word te duur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie camperplek stroom en water op de plaats geen toilet en douche veder prima enigste minpunt vinden wij dat ze plekken reserveren gisteren ook weer iemand die niet komt opdagen hou op met reserveren en ga camperen

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

mooi plekje om bergamo te zien met de bus ze zetten je af in het centrum en de camper plek is een dikke oke 1 wc en douche eigenaar zeer vriendelijk hier komen we zeker een x weer

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Op zich een aardige camping ze laten wel honden toe maar aan de viervoeter is niet gedacht niet een klein stukje vrij gemaakt voor het uitlaten van de hond .gevraagd aan de receptie die zegt doe het maar aan de kant van het pad als je het maar op opruimt.vandaar de 2 sterren verder is het redelijk.

nooit weer slechte plek 4 ampère kan niets mee nee nooit weer geen aanrader

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

op zich een prima camperplek een beetje jammer van de witte stenen waar je op staat een beetje stoffig als je er staat alles zit er onder als eigenaar zou ik er asfalt op leggen dan heb je de perfecte camperplek .

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

mooie plek nieuw gebouw met 5 heren en dames wc en douche mooi op de ruimte en rust 16 km naar het gardameer dus prima te doen

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

super mooie plek alle voorzieningen aanwezig indien je het nodig hebt

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Geweldige mooie en rustige plek echt een aanrader alles wat je als camperaar maar wilt .je kunt er tegen vergoeding zelf ijs ,koffie fris krijgen .Wifi is top met andere woorden top plek .en niet vergeten vriendelijke eigenaren.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

goede plek mooie omgeving om te fietsen komen zeker een keer terug

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

locatie is mooi maaaar jeetje men is bang dat je geen plek meer krijgt, 22 reserveringen waar is het campergevoel vrijheid blijheid en weg is pech

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Schitterende mooie rustige en goed verzorgde plek alle voorzieningen aanwezig mooie fiets route,s in de buurt aardige eigenaaresse zeker een plek om terug te komen. vandaar de 5 sterren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie plek aan de neckar aardige beheerders komen hier zeker nog een keer .goed voor elkaar

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie plek beetje prijzig en bij mooi weer s'avonds veel lawaai van jongeren moet je tegen kunnen .voor 1 nacht prima

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

2e keer hier schitterende mooie plek super netjes voor elkaar onze complimenten. komen zeker nog een x terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie plek voor een nacht maar ouwe kwaaie eigenaar compleet onbeschofd voor vragen heeft hij geen antwoord wijst steeds naar mondkapje terwijl ik die op heb .die man snapt er niets van .in iergeval geen 2e keer dat wij hier komen .

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

te duur 35 euro voor wat je krijgt wc word zeer weinig schoongemaakt voor nacht prima maar dat is het ook wel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie locatie vlakbij het mooie dorp en een soort van strand restaurant bij de camper plaats. een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Bijna een perfecte camperplaats .geen WiFi dat is in deze tijd jammer lekker rustig mooie omgeving mooie fiets routes

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

wel een mooie plek maar veel te duur voor en camperplek dit zijn tarieven voor campings

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

voor doorreis prima verder geen mooie plek

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

prima locatie om van alles te doen

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie camper plaats alles wat je als camperaar wenst is aanwezig mooi aan de moezel 2 dagen gebleven mooi om te fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie rustige plek voor de camping alles wat je nodig hebt is aanwezig alleen geen Wi-Fi

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

rustige plek en mooie omgeving

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie plek om Trier te bezoeken camperplek prima voor elkaar beetje massaal maar goede voorzieningen gr Wolter en Tinie

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

vriendelijke receptie maar een rommelige camping maar goed voorzien van stroom water en andere dingen die je nodig bent.prima te vertoeven voor 1 of 2 nachten prima om te fietsen of te wandelen. voor doortrek camping ideaal.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

vriendelijke ontvangst maar geen 3 sterren waardige camping waard wc is een drama op het moment toen wij er stonden .caravans en campers worden tussen de beplanting gedrukt zodat je weinig contact hebt met andere mensen .we hebben veel campng aen camperplaatsen gezien maar dit is de slechtste van allen en dan ook nog voor die prijs .geen aanrader

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

prima plaats als men er niet te veel van verwacht. je heb alle voorzieningen die je nodig hebt mooi om de fietsen. Bakker en supermarkt in buurt.€11.54 per nacht incl belasting

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie camperplaats met elektrisch. Onder de bomen. Toegang is niet duidelijk en doet het niet altijd. Verder een mooie plek en rustig .Gr Wolter en Tinie

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie rustige plek vlakbij een meertje we wat afgelegen maar voor de camperaar is dat geen probleem.afvalwater lozen en water tegen betaling

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

mogelijk in te vullen gegevens. waardoor je meer betaald. En bij de voorzieningen staat stroom. echter dit klopt niet.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

geweldige mooie camping een dikke 9 alles aanwezig wat je nodig bent ,voor een camperaar die op doorreis is en keer te douchen.mooie plekken dicht bij de zee wat wil je nog meer . groetjes Tinie en Wolter uit stadskanaal

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Geen mooie camperplek rommelig toen we hier kwamen overal stro op de grond hier zouden wij geen 2e x komen.er zij veel mooiere plekken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

schiterende mooie plek voor de camperaar stroom 10 ampere lekker rustig, restaurant en winkel in de buurt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

leuke camperplek aardige mensen ,voorzieningen aanwezig geen toilet maar dat is geen probleem

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

perfecte camper plek super netjes voor elkaar alles aanwezig zelfs Wifi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

prima camperplek stroom aanwezig mooie ruime plekken centrum op het moment dat wij er waren gezellig i.v.m met een feest verder niet veel te beleven op het kasteel na.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

op zich een prima plek voor naar onze mening max 12 campers geen stroom wel water en vuilwater stort en eventueel water bij vullen met gieter of slang .

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Super mooie plek stroom water dicht bij het centrum, openbare toilet even verder op bij de de drogist om de hoek. 10 euro voor de plek en 2 euro voor stroom voor 12 uur

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Op zich een mooie plek ook stroom en andere voorzieningen voor een cp geen wif i te bekennen en om 20.30 ook geen eigenaren of wat dan ook vreemd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

redelijke camper plaats vies toilet en geen douche beschikbaar toen wij er waren op 7 augustus 2018 verder voor overnachting prima te doen

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie camper plek, wel elektra maar geen toilet en douche. Dit vinden wij erg jammer, vooral met het warme weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie ruime camperplek, alles wat je nodig hebt voor camperaars, stroom inclusief. Vuil water kan je kwijt en ook water bij tanken. Toilet en douche aanwezig. Toch wel een aanrader

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

mooi plekje goede voorzieningen ,zeer netjes. Jammer dat er te weinig douche is voor zoveel camper plekken

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Douche en toiletten netjes en schoon, goed plekje en goede voorzieningen. Voor herhaling vatbaar. Gestaan 1 nacht met de camper.