@Wynand
350 moeten betalen. 20250723
600 met electric voor 1 nacht 20250717
Het lijkt teveel moeite om klanten te ontvangen. 380 DK 52 euro. Vies sanitair, velden slecht onderhouden. Gelukkig na 1 nacht weer weg.
Let op receptie open 9 en 11 uur tussen 15 en 19 uur. Telefonisch bereikbaar. Vriendelijke eigenaar we kwamen laat aan om 20 uur maar mochten wel op de camping. De 4e ster is voor de EERLIJKHEID je krijgt hier een stekker mee met een elektriciteits meter (zie foto) verbruik koken en 1 nacht 0.60 euro ipv meestal onterecht 5 euro rekenen.
Prima locatie Bus 58 naar centrum Vriendelijke ontvangst en uitleg met plattegrond.
Erg mooie camping. Helaas erg slecht weer wanneer we er zijn. Het moet hier goed vertoeven zijn bij mooi weer. 800 mtr van het strand
Mooie plaatsje. We stonden hiet met 3 campers. Heerlijk gegeten bij hotelrestaurant aan de overkant. Tip wandel naar Coavos Dos Conchos. Een trechter in het meer. 10 km heen en terug over een pittig stenen pad wat slecht aangegeven staat.
Mooie camping vriendelijke ontvangst. 5 euro voor stroom. De eigenaar zegt dat wifi nog niet beschikbaar is maar je kunt wel contactloos betalen?
Goede Camperplaats op 5 km van Santiago. Vannacht een beetje rumoerig door vertrekkende voertuigen. Als je Santiago binnen komt rijden grote parkeerplaats gratis parkeren. Loop je de laatste 2 km met de Pelgrims mee naar de Kathedraal. Sanitair bij grote supermarkt om de hoek is van 9 tot 21.30 u open
je moet voor 1 nacht contant 21 euro afrekenen. Mooi sanitair verder wat verwilderd
Ik zou er geen 2e keer gaan staan. Net schoon genoeg erg gedateerd Je betaald 19,- incl 3.80 voor stroom
Zeer verdient 2022 mooiste ASCI camping van Portugal. ASCI card geaccepteerd. Zo netjes fijn op schoon grind met de camper. Keurig schoon en erg mooi sanitair. Buiten en binnen zwembad, fitness, bubbelbad. Ook & Bungalow Park - Yelloh Village
NKC card geaccepteerd Zeer vriendelijk personeel Erg schoon sanitair Goede ligging voor Albufeira Jammer dat we te laat van een oud Albufeira en een nieuw Albufeira hoorden. Het oude moet erg mooi zijn het nieuwe heel veel toerisme
Asci geaccepteerd zeer nette schone camping. 20250502 alleen 2e sanitair gebouw geopend. Nog geen warm water voor de vaat. Ziet er keurig uit. Mooi zwembad en leuke speeltuin voor de kinderen. Stroom 5 euro
NKC card geaccepteerd Staan veel caravans leeg Campers kunnen alleen op het voorste gedeelte verder op de camping klapband waar je in weg zakt en niet meer uitkomt. Vriendelijke ontvangst schoon gedateerd sanitair.
20250430 gesloten
20250429 nog steeds gesloten het is dat je geen review kunt geven zonder sterren
Gedateerd sanitair. Wel schoon Geen warm water. Eenvoudig restaurant pizza, hamburger. Goede ligging om de stad te bezoeken
Prima camping. Geen Asci card acceptatie. Met Bus 567 en 518 naar Madrid. Daar lijn 10 van de Metro.
20250417 Donderdag voor Pasen. Speciaal tarief 40 euro betaald. Gegeten in het restaurant. Niet goedkoop maar de tomahawk was heerlijk. Een paella voor 27.50 vind ik duur in Spanje. Op een plaatsje naast een huisje gestaan. Eigenlijk hun parkeerplaats denk ik. Voor 1 nacht geen probleem. Dag later San Sebastian bezocht.
Donderdag voor Pasen. Camping vol. Men had nog een plaats op de parkeerplaats voor 50 euro per nacht en verplicht 2 nachten. Speciaal tarief voor de feestdagen. Dit niet gedaan.
Vriendelijke ontvangst. Sanitair is gedateerd maar schoon. 2 dagen hier gestaan met 1 avond en nacht heel veel regen. Dan zijn de plaatsen erg drasserig. Naar het dorp gefietst. Ideale campingplaats om Burgos te bezoeken. Ook erg fraai wandelgebied naast de camping. Wandelend naar het Klooster aan de overzijde van de weg gegaan. Dit is open voor bezoek. Je wordt gewekt door het luiden van de klokken. Wifi beperkt in omgeving van receptie
Een aanrader erg vriendelijk, schoon en gezellig. Naar het dorp op de fiets. gezellige markt op maandag. Camping keurig verzorgd.
Erg mooie en nette camping. wat wel vreemd is dat ik 38 pond moet betalen en een nacht bijboeken 48 pond omdat het volgens de receptie is hoe later je boekt hoe duurder....vreemd ..men maakte er 40.95 van augustus 2023. Wel erg vriendelijk personeel. Van hier naar Dunblade gereden voor trein naar Glasgow dat is ideaal.
We moesten 26 pond moeten vertalen zonder elektra met 2 personen. We vinden deze camping wat minder dan de andere in Ullapool. Overvolle afvalcontainers. Ik heb het idee dat de 2 mensen aan personeel wat te weinig is. Ook sanitair kan daardoor minder bijgehouden worden
We moesten 32 pond met electra en 2 personen betalen Erg mooie lligging Keurig sanitair
Juli 2023 We hebben 32 pond met elektra en 2 personen betaald. erg grote camping ongeveer 200 plaatsen. Mooie winkel met ruim en.nuttig assortiment. Kampeer spullen midges spray. We waren iets te vroeg op en gaan wandelen tegen de midges ze waren wel erg vervelend. Verder erg netjes zelfs een bad in het sanitair gebouw
Juli 2023 Eén mooie grote camping met ideale ligging. Met de bus naar Edinburg gegaan. In augustus raadzaam om te boeken ivm drukte. GEEN wifi
Juli 2023 Erg mooie locatie. De golfbaan is van geen goede kwaliteit maar wel leuk om de 9 holes even te lopen. Geen WiFi op de camping
2023 Juli Beter als deze camping kan niet denk ik ondanks de vrij hoge prijs. Bus genomen naar Inverness ideaal. Op camping reisschema bus gekregen klopt allemaal. Juiste ligging om een rondje Loch Ness te maken en daarna verder te reizen
Heel nette camping met familie bedroom. Zeer vriendelijke ontvangst. Top locatie
2023 Zeer vriendelijke ontvangst zelfs om 22 uur omdat de boot door storm vertraging had. wel mail contact ivm late aankomst. De Inn zit vol met gezellige gasten. Drankje en de andere dag een goed verzorgd ontbijt. Overnachting gratis
2023 Idd goede ontvangst. fris en schoon sanitair. Goed Wifi