@Xavier-Michel

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Aardige ontvangst bij een camping die gelegen is naast de plaatselijke voetbalclub. Het is een camping die geliefd is bij fietsers, elke tentplek heeft zijn eigen picknick tafel. Het sanitair is oud maar schoon. Waarom wij het niet meer waard vonden dan twee sterren is het feit dat de camping grenst aan het treinspoor. Met als consequentie de hele dag door geluidsoverlast van de voorbij door denderende treinen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima camping, grote plekken afgeschermd door heggen. Broodjesservice, je mag gebruik maken van het zwembad buiten de camping, goede douches en simpel maar schoon sanitair.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Rustige camping, leuk gelegen naast een park en de rivier De Cher. Tegenover de camping is er een tennisbaan en een voetbalveldje. Sanitair is prima en schoon. De plaatsen zijn ruim, afgescheiden door een heg en makkelijk toegankelijk. Op 5 minuten lopen is er een bakker in het dorp. wat ons betreft prima!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima doorreis slaapplek. Gratis stroom, rechtsachter op de parkeerplaats hangt een stroomkast aan de verlichtingspaal. links achter op de parkeerplaats is er een ingang naar een klein bos, daar kun je lekker met je hond wandelen. Kortom een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Dit is een parkeerplaats aan de weg. Kleine parkeervakken, voor een camper niet toereikend.

Wat een fantastische camperplaats is dit! De eigenaren hebben hier een waar paradijsje gecreëerd. Het sanitair is goed en schoon. Er zijn schaduwplekken naast de camperplekken gecreëerd door middel van een schaduwdoek, elke plaats heeft zijn eigen electriciteitsaansluiting met verlichting in de avond. Het grasveld is fantastisch onderhouden, dit geldt voor de hele tuin ! Sombor is dichtbij voor de nodige culturele en culinaire versnaperingen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Ivan en Jeanette zijn beide een geweldige gastheer en gastvrouw. Ivan heeft met eigen handen een Saloon gebouwd, een bouwwerk waar iedereen die het aanschouwt alleen maar bewondering voor kan hebben. in die Saloon is er elke ochtend verse koffie, wordt er vrijdag line dancing gedaan en ook nog Vlaamse frietjes geserveerd! Deze twee creatieve mensen hebben ons hart gestolen, vraag gerust eens of er een spelletje Cornhole gespeeld kan worden!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Deze camping is fantastisch! Deze plek is omgeven door de prachtige natuur die deze omgeving te bieden heeft. Schoon sanitair, een goede warme douche en rust! Karsten en Alex zijn geweldig leuke mensen die je echt een gevoel geven dat je welkom bent. Niets was teveel, elk probleem of vraag werd positief aangepakt. Voor ons was dit een onvergetelijke mooie ervaring!

Wat een geweldige camperplaats is dit! Xavier is een geweldige gastheer die zijn gasten zich meteen thuis laten voelen. Hij en zijn vrouw hebben hier een waar paradijsje gecreëerd. Er is een zwembad, zeer net sanitair en goede douche, ook is er een afwasgelegenheid. Zelfs een wasmachine en droger ontbreekt hier niet. De omgeving is adembenemend mooi met kilometers verre uitzichten, kortom perfect.