@aseegers
- 2021
We staan nu 5 dagen op deze camping en we begrijpen niet waarom we altijd de drang hadden om verder naar het zuiden te rijden. Deze camping heeft mooie plaatsen aan de Lahn. Deze rivier stroomt langzaam richting Rijn, waardoor het uitstekend geschikt is om te zwemmen, suppen enz. De omgeving heeft fantastische mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Het is goed te vergelijken met de Moezel, maar dan rustiger. Ook is de beachclub fantastisch.
Het klopt wat je in een aantal recensies leest. Je hoort de weg en af en toe een boemeltrein. Wij hebben het niet als last ervaren, maar dat is persoonlijk. De eigenaar en zoontje zijn erg vriendelijk, het eten en drinken is meer dan fatsoenlijk geprijsd en de omgeving leent zich voor fantastische fietstochten.
Heerlijk voor een overnachting. Lekkere wijn en een ongedwongen sfeer. Er kwamen ook locals langs voor een wijntje, wat het erg gezellig maakte.
Prima locatie voor een of enkele nachten. We zijn super vriendelijk ontvangen en de wijntjes waren heerlijk. Ook hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de kleine kaart (er zijn ook pizza’s, maar die hebben we niet geproefd) Het enige wat ontbreekt is een douche. Ook waren we wat bang voor de doorgaande weg naast de cp, maar ‘‘s avonds viel het geluid erg mee.
Wij kunnen de positieve recensies alleen maar onderschrijven. Wat een heerlijke camping om eens lekker te onthaasten. De eigenaren doen er alles aan om de vakantiegangers te ondersteunen. Zelfs het toiletpapier was lekker zacht.
De camping en faciliteiten verdienen misschien 4 tot 5 sterren, maar die constante stroom treinen/metro’s….. We stonden buiten de camping op de cp. Het mooie en schone toiletgebouw is in de buurt, net als een mooie kinderspeeltuin. prima plek dus, maar de treinen (vanaf 5 uur) verpesten het voor ons.
Prima plek om Praag te verkennen. Door 5 minuten voor aankomst te bellen werd de poort alvast geopend. Daarna kwamen we in een mooie tuin/camperplaats/camping met uitstekende voorzieningen waarin de stadsgeluiden slechts beperkt doorkwamen. OV is 100 meter en goedkoop. Hartje centrum is ongeveer een kwartier. We komen zeker terug op deze mooie en veilige plek.
De campingplaatsen en sanitaire voorzieningen verdienen wellicht meer sterren, maar de onpersoonlijke en trage bediening bij de receptie en terras halen de beoordeling fors naar beneden. De kwaliteit van het eten is niet zoals ik het in Duitsland gewend ben. Daarnaast zat er een dik uur tussen de bestelling en de ontvangst van een schnitzel. Tot slot nog de domper dat het niet mogelijk is om het eten met pin te betalen.
Wat een lieve mensen zijn Henk en Gaby! Hier overnachten voelt als logeren in een B&B, maar dan zonder ontbijt. Dit mooie dal verdient het om bezocht te worden. zeker met behulp van de tips van Henk is er voor ieder wat wils.
Eigenlijk is alles al gezegd. Deze camping is klein maar fijn. De plaatsen zijn niet te groot, maar de faciliteiten zijn uitstekend. Je moet hier wel van rust houden. Wij komen zeker terug.
Op basis van de recensies zouden we deze camping voorbij rijden. Omdat enkele andere campings vol zaten zijn we er toch maar gestopt en wat blijkt; het is een topcamping! sanitair goed, terras en restaurant top en de omgeving is geweldig!