@bosmaatjesGaastmeer
- 2024
Leuke camping met verrassende plaatsen direct aan het water! Behulpzame en vriendelijk eigenaren
Leuke en gezellige camping! Vanaf de camping mooie wandeling gemaakt met pittige klim maar met mooie waterval als beloning. Supermarkt om de hoek maar verder weinig te doen
Nette camping. Campterrein beetje klinisch maar wel met leuke ontvangst! Top voor nachje voor of na veerboot Kristiansand
Leuke camping aan het strand direct naast een mooi natuurgebied! Wij hebben hier twee nachjes met veel plezier gestaan. Wel jammer van gedateerde sanitair, zo'n camping verdient gewoon veel beter!
Nette camping maar beetje ongezellige uitstraling. Werden netjes en vrolijk geholpen bij inchecken
Even door de vaste standplaatsen heen kijken. Beneden nl hele leuke camping aan het water. Supermarkt is op de fiets goed bereikbaar. Jammer genoeg - ondanks verzoek bij reservering- bij aankomst mooiste plekjes al bezet.
Wat een leuke en gezellige camping. Met eigen strandje een mooie ligging aan het water. Het vinden van een plekje kan - ondanks reservering- wel wat lastig zijn. Ook ivm stroompunten.
ondanks de vorige positieve reviews toch nog aangenaam verrast door deze plek! Vooraf gereserveerd en ons kenteken doorgegeven en een plekje op eerste rang gekregen! Locatie/ omgeving ook mooi en lekker gegeten bij restaurant om de hoek. Helaas bleek bij thuiskomst en stroomstoring? Ondanks eurootje geen stroom meer mogelijk vandaar 4 sterren, anders zeker 5 gegeven!
Mede dankzij een heerlijk plekje onder de bomen genoten van deze fijne camping midden in de natuur. Zowel op de fiets als lopend naar postojna (centrum resp grotten) is te doen. Mooie wandelingen door het bos gemaakt. Voorzieningen enigzins gedateerd maar schoon!
Waanzinnig uitzicht en een hartelijke, en bevlogen eigenaar. Sanitair is wat karig, maar camping is nog in opbouw! Ben benieuwd naar het eind resultaat
we mochten zelf plekje uitzoeken. De speciale camper plekken zijn bijna niet te doen zo krap. Gelukkig konden we nog kiezen voor leuke plek tussen bomen. Wel helemaal leuk gestoken door knutjes en drukte van de straat vonden we minder. e-bikes gehuurd en dat bleek fantastische manier om de omgeving te verkennen. Plusje voor de medewerkers.
Prima camping. bij ingang stond 'vol' maar gelukkig bleken er toch nog wel wat plekjes te zijn (zelf plekje uitzoeken) Mooie wandelroutes naar sprookjesachtige watervallen. Wel erg afgelegen
Mooie maar drukte locatie. Vooraf gereserveerd en mochten zelf plaatsje uitzoeken, vraag wel eerst even welke plaatsen er nog beschikbaar zijn.
heerlijk wat een verrassing! twee uurtjes vantevoren gebeld en volgens vriendelijke eigenaar was nog plekje vrij!! 10 minuten van de snelweg dus dikke prima! vriendelijk ontvangen en zelf6s steun was mogelijk! O ja alleen sanitair mogelijk bij camping verderop