@brigitteb
Geen receptie, niemand aanwezig, geld in een enveloppe doen. Op zich niets mis mee, maar dan mag je voor € 35,- wel wat schonere toiletten verwachten. Poep onder de bril (bij beide toiletten) en vies. Niet zoals je het in Oostenrijk gewend bent.
Sitecode: 101936
hele mooi ligging. sanitair en afwasplaats sober maar allemaal netjes. het leek alsof er dit weekend meer honden dan camperaars waren. helaas begrijpt niet elke hondenbezitter dat een hond buiten de camping zijn behoefte kan doen. ondanks dat duidelijk wordt aangegeven, laten sommigen ook gewoon hun hond in het mooie meer zwemmen; Hint voor de eigenaar; maak deze plek hond -vrij of sta maximaal 1 hond toe
mooie plek aan de moezel. als je vroeg bent kun je met je neus naar de moezel gaan staan en je stoeltjes voor je camper aan de oever van de moezel plaatsen. er was een stokbroodautomaat; voor 1 euro haal je daar een warm broodje uit. ook dorpelingen maakten gebruik van deze mogelijkheid. verder geen voorzieningen. in het dorpje ook niet veel te zien. als overnachtingsplek echt heel prima
Wij hebben hier een nachtje gestaan. Ik denk dat het eigenlijk een grote parkeerplaats voor vrachtwagens is. Behalve een prullenbak zijn er geen voorzieningen. Er stond helemaal niemand, normaal houden wij er niet van om alleen te staan, in dit geval toch gebleven en zo dicht mogelijk bij de aangrenzende woonhuizen gaan staan. al met al niet direct een aanrader
wat een mooie camperplaats! Zo in het groen! de medewerkers van stay okay zijn allemaal super vriendelijk. de douches en toiletten zijn netjes. er is een aanrecht om af te wassen. buiten helaas geen waterkraan. allemaal minimaal , maar goed te doen. omgeving is prachtig om te lopen en te fietsen. wij komen zeker terug
hele mooie camperplaats, veel schaduwplekken, schoon sanitair, aansluitend op fiets- en wandelknooppuntroute,s. lekker dicht bij de Maas.
prima overnachtingsplek. voor het staan betaal je 3 euro ( passend geld bij je hebben) en voor de stroom 1 euro. daar doe je dus de hele avond , nacht en ochtend mee. camperplaats is dicht bij de snelweg, je pakt je route naar het zuiden zo weer op.
Wat een geweldige camping/camperplaats. Mooi groen, wij stonden achteraan bij een mooie vijver, met een kabbelend fonteintje. Aan alles is gedacht: bij elke plek op het grasveld liggen zelfs planken om je camper op te rijden. mooi sanitair en een pracht omgeving. wij komen zeker terug!