@campervantravels24
- Huren
Een prachtige camping, vlakke terrassen met mogelijkheid tot licht. Drinkwaterpunten. Zeer vriendelijk personeel, schoon en warm sanitair inbegrepen in de prijs. Wasgoed kost € 5 en € 5 voor de droger. Buiten het seizoen was het rustig zonder winkel of restaurant, maar gemakkelijk te fietsen <2 km. Er is een zeer goed gevulde garagewinkel. Een hele mooie camping, ontspannend, prachtige groene natuurlijke omgeving.
perfect gelegen om te genieten van de oude stad Ainsa, met zijn interessante architectuur en de informatiecentra voor de Pyreneeën. 22 oktober, ruimte wanneer geparkeerd, goed verlicht, ondanks zware regenval ervoor, mogelijk om te parkeren zonder modderig te worden. De telpark-app kon ik niet krijgen autocaravana-tarief, dus contant betaald. genoeg restaurants om uit te kiezen, geweldig faunacentrum, geologiecentrum was alleen in het weekend open. we zouden terugkeren
dit was makkelijk te vinden en de weg was in goede staat, we hadden een rustige 2 nachten, genoeg ruimte 24-26 oktober op voorbereide vlakke grond met uitzicht op het open land. we waren autonoom in onze campervan. de Nederlandse eigenaren spraken met ons in het Engels, ze zijn low-profile en relaxed, hun hond is vriendelijk maar getraind om niet in de camperzone te komen, dus hij heeft geen interactie met de huisdieren van bezoekers. Erg vredig.