@cazzola
Nieuwe prijs €. 15
Ik bevestig de prijs 2 personen €. 11.70 (begint een beetje duur te worden) en lijkt helaas in lichte daling te gaan
gehalveerde ruimte wegens bezetting van de grond voor tunnelwerken, hopelijk tijdelijk
goede plek erg aardige beheerder maar aanwezigheid van vaste caravans en campers biedt het land niet heel erg druk in het weekend
erg vergroot in de buurt van het servicecentrum, ze lijken verlaten, wat onderhoud zou nuttig zijn
nabij de muren parkeerplaats bezet door auto's gedurende de dag. De beste plaatsen die voortdurend worden bezet door kampeerders, zijn nogal luidruchtig. twee sterren omdat de download geldig is
de plaats is niet slecht kost €. 13,80 + €. 2 licht + €. 1 toiletafvoer om de toiletafvoer te betalen vind ik niet op zijn plaats
rustplaats, camping, manege, het is niet duidelijk wat het is. Chaosstoornis voor de prijs van E. 20, 00 volledig ontmoedigd !!
De plaats is leuk, maar in een huis naast het gebied een feest met muziek tot 4 uur een vreselijke nacht.
Goede diensten maar E. 5.30 is echt duur, in de periode van de advent is het moeilijk om een plaats te vinden (veel reserveringen)
In de periode van 'advent', hoewel lege plekken zijn, zegt de niet-beschikbare manager dat het gebied compleet is.
Ik keerde terug in augustus, het geluid van de vrachtwagens en 'irritant tot 24 uur.' Aandacht voor snelheid in het land autovelox niet vergeeft.
rustig maar lijkt in verval Ik was teleurgesteld
het meest 'mooie gebied dat ik bezocht in een rustige stad met alle diensten complimenten aan de manager
de plaats is mooi en goed onderhouden, maar in het weekend is een feestje in de buurt met muziek en het uitgaan van mensen tot laat in de nacht gestoord
niet waard E. 10 nabijgelegen jonge mensen storen tot laat en je hoort het geluid van een fan van een nabijgelegen bedrijf Ik zal niet nog een keer terugkomen
December 30, ik aankwam, maar het gebied was onbegaanbaar vanwege de sneeuw. kon de sneeuw vegen! Wat een teleurstelling.
goede plek ver van het centrum nu betaalt 8 euro, zonder de huidige
zeer krappe plaatsen betaal je alles over nacht de ene dag op de citta'poi bezoeken weg in een meer 'vriendelijke plek
geïsoleerde plaats in augustus was er niemand
rustige plek hoewel erg druk zeer goede prijs 5 €
ver van het centrum is het niet waard 10 euro
heel mooi gebied in de buurt van het dorp lijkt een camping
plaats een beetje geïsoleerd (op dit moment werken in de vooruitgang van de sporthal gebouw) Pas op: is gesloten voor kampeerders in de Grand Prix week
stopten hier 3 dagen op zaterdagavond dronken jongeren verstoord tot 6 dagen mattino.Nei hot parkeerplaats vol met auto's van beschermheren van de beheerder van de groep van de kiosk waar u lekker betalen
De plaats is stoffig, er staan vaste kampeerders en het is minder rustig dan een paar jaar geleden.
Plaats een beetje sjofel, maar rustig en handig om de prachtige stad te bezoeken
zeer drukke plaats, maar in de buurt van de prachtige oude in augustus 2017 kost 6,00 euro
Problemen met ontvangst satelliet televisie, we komen hier niet terug.
ruime plaatsen erg druk zijn in augustus 2017 slechts 5 euro .Speriamo work in progress niet toeneemt te veel voor het komende jaar (iets als 13 euro)
Verzorgde plaats bij zwembad. Geluidsoverlast van vrachtwagens en van een bedrijf in de vroege ochtend
's Nachts rustig. In de buurt van een outlet store. Naar mijn mening een beetje duur.
Mooie plek, een beetje duur en druk in het weekend.
Zeer mooie stad met winkels. Camperplaats in de buurt van de snelweg, een beetje verkeersgeluid. Ook zigeuners aanwezig.
Een beetje lawaaierig, maar acceptabel om de nacht door te brengen op het plein in de buurt van de markt. Openbare toiletten en supermarkt in de buurt.
Je kunt niet 'meer' parkeren op het parkeerterrein P2. Overnachten alleen toegestaan op P3, dicht bij de weg zodat er verkeerslawaai is.