@corriemous
- 2015
vandaag helaas alweer naar huis. Wat is het hier heerlijk, we waren vorige week de eerste gasten en Kris en Tony stonden daar al klaar. Prachtige grote plekken, goed sanitair, maar vooral de gastvrijheid die Kris, Tony en Marie Jeanne uitstralen. Zaterdag de openings barbecue, en eerste paasdag een heerlijk ontbijt met ei en spek en andere lekkere hapjes. Een top Camperplaats, waar we nog vaak terug komen.
weer mooie dagen gehad bij Camperplaats Kessenich. Al verschillende keren geweest en zeker niet de laatste keer. Je wordt vriendelijk ontvangen door Kris of haar vader Tony, ook haar moeder maakt graag een praatje. Fijn toilet gebouw. Ook onze kleinzoon wou nog niet naar huis. Dankjewel Kris en haar papa en mama voor de fijne dagen, een aanrader om daar naartoe te gaan.
Heerlijke camperplek, we zijn er al verschillende keren geweest. vriendelijk personeel en volop ruimte. Net toiletgebouw en douche’s. Ook doordeweeks gratis een kopje koffie in de “Hoeskamer”, waar je gezellig kunt zitten en praten met de mensen die er werken en mensen van de camperplaats. Top plek.
hier met Hemelvaart geweest voor de derde keer, en zeker niet voor het laatst. je wordt hartelijk ontvangen door Kris of haar vader Tonny. Ze organiseren regelmatig leuke activiteiten. Gewoon een super plek.
super fijne plek, grote plaatsen. lopen kippen rond op het veld wat heel gezellig is. super schone toiletten en douches en deze zijn gratis. vriendelijke beheerder. we gaan hier zeker naar terug . Hebben er met Pinksteren geweest.