@dakempen
Lid van Campercontact sinds 2019
Geweldige camping met zeer vriendelijke mensen, honden en kippen. Toegangsweg is misschien moeilijk voor grotere kampeerders, maar we hebben het gemakkelijk gehaald met een Fiat Ducato L1H2. Niet zeker of de prijs op campercontact correct is: we betaalden € 18 voor 2 personen per nacht (in augustus)
Prachtig druppel. Prachtige weg ernaartoe. Prachtige wandelingen in de omgeving. Prima camperplaats. Vriendelijke mensen en lieve honden.
Er zijn meerdere parkeerplaatsen langs de kerk. Niet helemaal zeker of het legaal is om hier te parkeren, maar veel voetgangers passeerden en het leek niemand iets te kunnen schelen. Later op de avond begon een machine in de lucht te neuriën, maar toen bleken het miljoenen muggen te zijn.
Sitecode: 71913
Gemakkelijke toegang, geweldige omgeving, douche en een schoon zandstrand / kiezelstrand. Kan niet veel beter worden voor € 0.
Vriendelijke mensen en als je problemen met je camper hebt helpen ze je graag en voor een goede prijs.
Gratis water, stroom, toilet en zelfs WIFI. Dat allemaal met een mooi uitzicht op de bergen.
Verwacht hier niet welkom te zijn. Het kost € 5 om grijs water en toilet te legen, maar wees snel, want na ongeveer 15 minuten kregen we te horen dat we te lang waren, hoewel er nog voldoende ruimte was voor minstens drie extra campers om te parkeren en schoon te maken. Zeker niet het geld waard.